GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Arsenal - Liverpool, meciul etapei în Premier League! Ultima confruntare directă s-a încheiat 5-5!

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 14:34 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 14:34

Arsenal - Liverpool, derby-ul etapei cu numărul 36 din Anglia, se dispută miercuri, de la ora 22:15. Gazdele ocupă locul 9 în Premier League, dar sunt la doar 5 puncte de poziția a șasea, cea care duce în Europa League, în vreme ce oaspeții sunt deja campioni și au un un avans de 21 de puncte față de următoarea clasată, Manchester City. 

În tur, ”cormoranii” s-au impus cu scorul de 3-1, iar ultima întâlnire directă a avut loc la finalul lunii octombrie, în Cupa Ligii, acolo unde Liverpool s-a impus la loviturile de departajare, după ce scorul fusese 5-5 la finalul celor 90 de minute. 

Apărarea lui Arsenal e tot la mâna lui David Luiz

Arsenal vine după înfrângerea de pe terenul lui Tottenham, 1-2, o partidă în care defensiva s-a făcut de râs. Sistemul adoptat de Arteta, 3-4-3, nu face apărarea mai sigură, ci doar mai predispusă greșelilor, pentru că David Luiz și Mustafi, foarte slabi duminică, nu par a fi capabili să colaboreze eficient. Dar ”tunarii” nu au arătat bine nici de la mijloc în sus, în ciuda faptului că Spurs a cedat deliberat posesia. 

Mourinho a acceptat presiunea făcută de elevii lui Arteta, cu atât mai mult cu cât aceasta a fost una destul de firavă. Tottenham s-a mulțumit să mizeze pe cartea contraatacului, avându-i pe Heung-min Son și Harry Kane în poziții avansate și gata oricând să profite de apărarea adversarilor, care a stat la distanță mare de poartă. 

În repriza a doua, posesia lui Spurs a fost de doar 24%, însă nici nu a fost nevoie de mai mult în fața unei echipe debusolate, la fel ca și antrenorul ei. 

Liverpool a vrut, dar nu a putut

Liverpool nu a reușit să treacă de Burnley în ultima etapă, pe teren propriu. Scorul a fost 1-1, dar ”cormoranii” au făcut tot ce le-a stat în putință pentru victorie, deși aceasta nu mai conta decât, cel mult, pentru statistică. Fotbaliștii lui Klopp au avut ocazii mari, iar portarul oaspeților, Nick Pope, a făcut minuni. Pe final, în minutul 88, elevii lui Sean Dyche puteau da lovitura, însă Johann Gudmundsson a șutat în bară. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează, cota 1.53 la Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează