GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Arsenal - Manchester United: Două PONTURI pentru derby-ul zilei din Premier League! Cum profităm de forma bună a „tunarilor”

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 15:26 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 15:26

Arsenal - Manchester United se joacă azi, de la 19:30, în derby-ul rundei a 21-a din Premier League. „Tunarii” lui Arteta sunt în revenire de formă și caută să se apropie de locurile de cupe europene.

După un start de sezon în care a bătut toate recordurile negative, Arsenal s-a trezit și a legat șase etape fără înfrângere în Premier League. Elevii lui Arteta, care și-a salvat astfel postul, au început cu succesul în fața lui Chelsea, 3-1, și le-au învins apoi pe Brighton (1-0), WBA (4-0), Newcastle (3-0) și Southampton (3-1). Egalul cu Palace, 0-0, din campionat și eliminarea din Cupa Angliei, 0-1 cu Southampton, sunt singurele bile negre pentru Arsenal din ultima perioadă.

De cealaltă parte, Manchester United a ratat șansa de a rămâne pe prima poziție, după înfrângerea rușinoasă de pe Old Trafford, 1-2 cu Sheffield, ultima clasată din Premier League.

„Diavolii” sunt pe poziția a doua, cu 40 de puncte, la un punct distanță de liderul Manchester City, cu mențiunea că echipa lui Guardiola are un meci mai puțin disputat. United n-a reușit s-o învingă pe Arsenal în ultimele patru întâlniri directe, „tunarii” câștigând de trei ori, în timp ce un meci s-a terminat la egalitate.

Din 2018 n-a mai câștigat Manchester United împotriva lui Arsenal în campionat. Totuși, United a bătut-o pe Arsenal, în 2019, în Cupa Angliei, scor 3-1.

CE PUTEM PARIA LA ARSENAL - MAN. UNITED:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,65 la Betfair
  • PSF X - cotă 1,84 la Superbet

VEZI ȘI ALTE PONTURI DE AZI:

FCSB - Poli Iași: Roș-albaștrii, la primul meci fără golgheterul Man! Trei PONTURI pe care le putem încerca azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează