GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AS Roma - Spezia: Mourinho, șansă perfectă pentru a stopa seria proastă din campionat! Trei PONTURI clare pentru meciul de pe Olimpico

Articol de - Publicat luni, 13 decembrie 2021 08:05

AS Roma și Spezia se întâlnesc azi, de la 21:45, într-o partidă care trage cortina peste runda cu numărul 17 din Serie A. Echipa lui Jose Mourinho n-a mai câștigat de două etape și o poate egala pe Juventus dacă se va impune azi.

Jose Mourinho are parte de un sezon dificil la AS Roma! În lipsa unui lot foarte valoros, „Specialul” pare că și-a mai pierdut din strălucire, iar „lupii” au de suferit în această primă parte a sezonului. Roma a ajuns deja la 7 înfrângeri stagionale, cifră alarmantă, și e pe locul 8, după 17 runde.

Dacă n-ar fi meciurile din Conference League, acolo unde Roma și-a câștigat grupa și s-a calificat în optimi, echipa lui Mourinho ar fi numărat și mai rapid eșecurile din ultima perioadă.

36 de goluria încasat Spezia // cea mai slabă apărare din Serie A

Milan (1-2), Venezia (2-3), Bologna (0-1) și Inter (0-3) sunt patru dintre cele șapte înfrângeri adunate de Roma în acest sezon. Și au fost bifate în decurs de 6 săptămâni.

Vestea bună pentru Mourinho e că acum o va întâlni pe Spezia, formație aflată pe poziția a 17, prima deasupra liniei. Vestea și mai bună pentru Roma e că Juventus s-a împiedicat la Venezia și că un succes în meciul de azi i-ar aduce pe romani la egalitate cu „Bătrâna Doamnă”.

  • Spinazzola, El Shaarawy și Pellegrini sunt accidentați și nu joacă la Roma, în timp ce Zaniolo și Mancini vor lipsi din cauza cumulului de cartonașe;
  • Trei înfrângeri și un egal are Spezia în ultimele 4 etape de campionat;
  • Spezia are cea mai slabă apărare din campionat și al 4-lea cel mai slab atac.

Trei PONTURI pentru AS Roma - Spezia:

  • Victorie AS Roma - cotă 1,45 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,55 la Unibet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 2,10 la Superbet
Dinamo - Chindia: Unii nu pot, alții nu știu! Cine marchează în Ștefan cel Mare? Trei PONTURI pentru ultimul meci al etapei a 19-a
PONTURI PARIURI
Dinamo - Chindia: Unii nu pot, alții nu știu! Cine marchează în Ștefan cel Mare? Trei PONTURI pentru ultimul meci al etapei a 19-a

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează