GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - Chindia: Unii nu pot, alții nu știu! Cine marchează în Ștefan cel Mare? Trei PONTURI pentru ultimul meci al etapei a 19-a

Articol de - Publicat luni, 13 decembrie 2021 08:00 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 08:45

Dinamo și Chindia Târgoviște închid etapa a 19-a din Liga 1. Confruntarea va avea loc azi, de la 20:30, în Ștefan cel Mare, și va reprezenta o nouă șansă pentru Mircea Rednic de a obține prima victorie de la revenirea la Dinamo.

Dinamo abordează duelul complicat cu Chindia Târgoviște de pe ultima poziție în Liga 1. „Câinii” au picat pe locul 16, după victoria obținută de Academica Clinceni în deplasarea de la Craiova, contra lui FCU, scor 2-1.

După ce a trecut cu bine de ședința în care a fost băgat de șefi, Mircea Rednic caută acum să rezolve și situația dramatică prin care trece clubul bucureștean. Numai că în Ștefan cel Mare vine Chindia Târgoviște, una dintre echipele foarte defensive din campionat.

  • În tur, Chindia a câștigat cu 1-0;
  • În ultimele 4 meciuri directe, niciodată n-au marcat ambele echipe;
  • 3 din ultimele patru meciuri s-au terminat cu scorul de 1-0, mereu pentru Chindia.

39 de goluria primit Dinamo în 18 meciuri din acest sezon // a doua cea mai slabă apărare, după Clinceni (40 goluri primite)

Astfel, azi se va întâlni o echipă care nu prea poate să marcheze, în cazul lui Dinamo, și o alta care nu a fost învățată de Emil Săndoi să atace, în cazul Chindiei. 12 goluri a înscris Chindia, în timp ce Dinamo a marcat de 13 ori în cele 18 meciuri jucate până acum. O medie de sub un gol pe meci, ceea ce înseamnă că doar cu ceva noroc am putea vedea mai mult de un gol în această seară.

Trei PONTURI pentru Dinamo - Chindia:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,55 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,80 la Superbet
  • Scor corect prima repriză: 0-0 - cotă 2,45 la Superbet
AS Roma - Spezia: Mourinho, șansă perfectă pentru a stopa seria proastă din campionat! Trei PONTURI clare pentru meciul de pe Olimpico
PONTURI PARIURI
AS Roma - Spezia: Mourinho, șansă perfectă pentru a stopa seria proastă din campionat! Trei PONTURI clare pentru meciul de pe Olimpico

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dvd1
dvd1  •  13 Decembrie 2021, 12:39

victorie Chindia, 2,3-0

Vezi toate comentariile (1)
Comentează