GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Atalanta - Liverpool: ”Cormoranii”, misiune complicată la Bergamo! Trei cote mari pentru un meci spectaculos

Articol de - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 10:46 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 11:48

Atalanta - Liverpool se joacă azi, de la 22:00, în a treia etapă din grupele Ligii Campionilor. ”Cormoranii” se deplasează la Bergamo cu o defensivă distrusă de accidentări și vor avea o misiune extrem de complicată în fața unui adversar recunoscut pentru apetitul ofensiv.

Liverpool și Atalanta conduc grupa D din UEFA Champions League. ”Cormoranii” au punctaj maxim după două runde, în timp ce italienii se află pe poziția secundă, cu patru puncte strânse.

Atalanta lui Gasperini și-a păstrat și în acest sezon pofta fantastică de a înscrie. Gruparea din Bergamo a marcat de 17 ori în primele șase etape din Serie A și e depășită la acest capitol doar de Sassuolo. Vestea bună pentru Klopp e însă că Atalanta e și o bună încasatoare, cu o medie de două goluri primite pe meci până acum.

Atalanta o primește pe Liverpool după succesul obținut pe terenul lui Crotone, scor 2-1, în timp ce ”cormoranii” vin în Italia după patru victorii la rând: două în Premier League, cu Sheffield și West Ham, și două în UCL, cu Ajax și Midtjylland.

Atalanta - Liverpool este un meci de la care toată lumea așteaptă goluri multe. Cota pentru ”GG” este de doar 1,30, în timp ce pentru minimum trei goluri marcate în meci primim o modestă cotă de 1,35. Astfel, pentru a ridica puțin cota, este nevoie de ceva mai multă creativitate și, evident, curaj.

CE PARIEM LA ATALANTA - LIVERPOOL

  • Atalanta înscrie peste 1,5 goluri - cotă 2,40 la Superbet
  • 1X și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,80 la Superbet
  • Scor corect în prima repriză: 1-1 - cotă 6,75 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Real Madrid - Inter: Cine se ridică de la podea? Trei pariuri ideale pentru meciul zilei din Liga Campionilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează