GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Real Madrid - Inter: Cine se ridică de la podea? Trei pariuri ideale pentru meciul zilei din Liga Campionilor

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 23:01 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 11:49

Real Madrid - Inter se joacă marți, de la 22:00, într-una dintre cele mai interesante confruntări din etapa a treia a grupelor din Champions League. După un start ratat, ambele formații caută doar victoria pentru a nu-și complica și mai tare calculele calificării.

Plecate din postura de favorite certe, Real și Inter sunt codașele grupei B. Italienii au două puncte, în timp ce Real e ultima, cu un singur punct. ”Galacticii” par mai pământeni ca niciodată în Liga Campionilor, iar băieții lui Zidane s-au chinuit teribil cu Șahtior (2-3) și erau la un pas să piardă și cu Monchengladbach, dar au salvat un egal, 2-2, în ultimele minute.

Înainte de vizita în capitala Spaniei, Inter a fost aproape de o nouă rușine. Nerazzurrii au reușit să salveze un egal la ultima fază a meciului cu Parma, 2-2, după ce oaspeții au condus cu 2-0 pe Meazza. Conte e din ce în ce mai criticat de fanii lui Inter și are nevoie să se întoarcă măcar cu un rezultat pozitiv din meciul cu Real pentru a-și mai câștiga câteva zile de liniște.

Egalul de la Monchengladbach a agitat din nou apele abia liniștite de la Real Madrid. Trupa blanco câștigase cu Barcelona și părea că-și revine la normal, dar un nou semi-eșec în UCL a dinamitat atmosfera. Totuși, Real a rezolvat lucrurile în La Liga și a obținut o victorie fără emoții cu Huesca (4-1), iar Zidane anunță că e numai lapte și miere în vestiarul campioanei Spaniei, după ce Benzema și Vinicius s-au împăcat.

REAL MADRID - INTER | DUELURI DIRECTE

Real Madrid și Inter s-au întâlnit de 15 ori în competițiile găzduite de UEFA, iar italienii au șapte victorii, în timp ce madrilenii s-au impus de șase ori. Două meciuri s-au încheiat la egalitate. Totuși, în istoria recentă Inter nu s-a impus deloc la Madrid, trupa lui Conte având acum un avantaj pentru faptul că meciul nu se va juca pe ”Santiago Bernabeu”, în continuare în plin proces de modernizare.

Data trecută n-am reușit să câștigăm Liga Campionilor, dar noi întotdeauna vrem acest trofeu. Ne gândim doar la victorie în meciul cu Inter!”, este mesajul clar transmis de Zidane, la conferința de presă. Dacă la Real se vorbește doar despre victorie, Conte pare că s-ar mulțumi și cu o remiză. ”Nu e o finală, dar e un meci foarte important pentru noi. Știm că va fi foarte dificil, dar noi vom încerca să profităm de șansele noastre!”.

CE PARIEM LA REAL MADRID - INTER

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,50 la Superbet
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,80 la Fortuna
  • Peste 13,5 faulturi comise de Inter - cotă 1,85 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Atalanta - Liverpool: ”Cormoranii”, misiune complicată la Bergamo! Trei cote mari pentru un meci spectaculos

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează