GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Atletico Madrid - Liverpool: Duel de foc pe Wanda Metropolitano! Trei PONTURI cu cote mari pentru confruntarea dintre Simeone și Klopp

Articol de - Publicat marti, 19 octombrie 2021 13:03 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 18:17

Atletico Madrid - Liverpool este unul dintre meciurile principale de marți din UEFA Champions League. Grupările pregătite de Diego Simeone și Jurgen Klopp se bat pentru supremație în Grupa B, acolo unde mai sunt prezente Porto și AC Milan.

După confruntările din 2020 din optimile Ligii Campionilor, Atletico Madrid și Liverpool se întâlnesc, din nou, în cea mai tare competiție intercluburi. Acum două sezoane, Atleti reușea s-o elimine pe Liverpool, după 1-0 pe Wanda Metrolpolitano și 2-3, după prelungiri, pe Anfield.

Liverpool are procentaj maxim după două jocuri disputate în grupă! „Cormoranii” au câștigat cu 3-2 în fața lui AC Milan și cu 5-1 pe terenul lui Porto. Dincolo, Atletico Madrid a debutat cu un egal în fața portughezilor, 0-0, dar apoi a luat toate punctele din deplasarea de pe San Siro, 2-1 contra lui AC Milan.

8 goluria marcat Liverpool în primele 2 etape

1 gola încasat Atletico Madrid în primele 2 etape

Pe plan intern, atât Liverpool cât și Atletico Madrid se descurcă foarte bine. Trupa de pe Anfield a bifat o remiză în derby-ul cu City, 2-2, iar apoi a demolat-o pe Watford, scor 5-0, în timp ce Atletico a câștigat derby-ul cu Barcelona, scor 2-0.

Madrilenii nu și-au disputat meciul din ultima etapă de campionat, beneficiind de acceptul Ligii din Spania pentru a amâna partida cu Granada din cauza numărului mare de fotbaliști sud-americani care au fost obligați să stea în carantină după meciurile echipelor naționale.

Trei PONTURI pentru Atletico Madrid - Liverpool:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,75 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 2,15 la Unibet
  • Atletico Madrid peste 11,5 faulturi - cotă 2,00 la Unibet
Inter - Sheriff Tiraspol: Până unde merge miracolul? Trei PONTURI pentru un meci în care italienii trebuie să fie foarte atenți
PONTURI PARIURI
Inter - Sheriff Tiraspol: Până unde merge miracolul? Trei PONTURI pentru un meci în care italienii trebuie să fie foarte atenți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează