GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Atletico Madrid - Sevilla: Simeone forțează desprinderea în La Liga! Trei PONTURI pentru derby-ul zilei din Spania

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 15:00 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 15:00

Atletico Madrid - Sevilla se joacă marți, de la 22:30, într-o partidă restantă din cadrul primei etape din La Liga. Trupa lui „Cholo” Simeone poate pune patru puncte în fața lui Real Madrid și șapte în fața Barcelonei, dacă va reuși să câștige în fața andaluzilor!

Atletico Madrid e lider în Spania, cu 38 de puncte strânse în 15 meciuri jucate. Atleti are un punct în fața lui Real, dar și avantajul de a avea trei meciuri mai puțin disputate. Dacă ar reuși să le câștige pe toate, Atletico Madrid s-ar desprinde la 10 puncte de locul doi și ar lua o opțiune serioasă pentru titlu.

Pe „Wanda Metropolitano” vine Sevilla lui Lopetegui, echipă care e neînfrântă de o lună în Spania. Sevilla a strâns șase etape la rând fără înfrângere (patru victorii și două egaluri) și se află pe locul 6, cu 30 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

Atletico Madrid are patru victorii consecutive înainte de meciul cu Sevilla, formație care n-a mai câștigat pe terenul lui Atleti, în La Liga, din 2008! Ultimele patru confruntări directe s-au terminat la egalitate, de fiecare dată cu meciuri în care ambele echipe au reușit să marcheze.

Vestea bună pentru cei doi antrenori este că nu există probleme noi de lot. Atletico nu-i are la dispoziție pe Herrera (accidentat) și Trippier (suspendat pentru nerespectarea regulilor de pariere), în timp ce la Sevilla nu vor putea juca mai vechii accidentați Escudero, Fernandez și Vaclik.

CE PUTEM PARIA LA AT. MADRID - SEVILLA:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,67 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 2,15 la Unibet
  • Gol în ambele reprize - cotă 2,20 la Betano

Vezi și alte PONTURI de marți:

Craiova - Sepsi: Oltenii forțează revenirea pe primul loc! Două PONTURI pentru duelul de pe „Oblemenco”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează