GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Barcelona - Bilbao: Catalanii, fără victorie de 4 meciuri contra adversarului de azi

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2020 10:28 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 10:28

Barcelona - Bilbao, partidă ce face parte din etapa cu numărul 31, intermediară, din La Liga, este programată azi, la ora 23:00. Catalanii s-au văzut egalați la puncte de Real Madrid după remiza din deplasarea de la Sevilla, 0-0, în vreme ce echipa bască vine după victoria obținută contra lui Betis, 1-0. 

Barca nu poate conta pe Ousmane Dembele, Sergi Roberto și Frenkie de Jong. De partea cealaltă, Bilbao nu îl poate folosi pe Yuri Berchiche, suspendat. 

Barca, patru meciuri fără victorie cu Bilbao

Catalanii au pierdut partida din tur, scor 0-1, și vin după o serie de 4 meciuri consecutive fără victorie împotriva lui Bilbao, perioadă în care au marcat un singur gol și au primit 3. Însă Bilbao nu e la fel de puternică în deplasare precum în partidele de pe teren propriu. În acest sezon, a câștigat de două ori mai multe puncte acasă, 28, decât în deplasare. 

În plus, statistica spune că Barcelona e fără înfrângere în ultimele 27 de meciuri jucate pe Camp Nou în campionat și, de asemenea, nu a pierdut cu Bilbao acasă în ultimele 22 de întâlniri directe. 

43 de punctea obținut Barcelona în cele 15 etape jucate acasă. Catalanii sunt lideri în clasamentul meciurilor de pe teren propriu și au cel mai bun atac al campionatului, cu 69 de goluri

În ultimele 12 întâlniri directe cu Bilbao, Barcelona a câștigat o singură dată la mai mult de 2 goluri diferență (3-0 în februarie 2017). Dată fiind forma bună a lui Athletic, care vine după 3 meciuri fără înfrângere, 1-1 acasă cu Atletico Madrid, 2-2 la Eibar și 1-0 cu Betis, e posibil ca nici întâlnirea de azi să nu fie câștigată la scor de Barca. 

Pont pentru pariuri: 2 cu handicap asiatic +2, cota 1.47. Mizăm pe faptul că Bilbao nu pierde la mai mult de 2 goluri diferență, dar dacă Barcelona se impune la exact 2 goluri, primim înapoi miza pariată.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează