GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Barcelona - Levante: Catalanii, obligați să se „trezească”! Cum mărim cota pentru victoria gazdelor

Articol de - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 13:34 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 13:37

Barcelona - Levante se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă din cadrul etapei a 13-a din La Liga. Catalanii vin după două înfrângeri, una în campionat și alta în Liga Campionilor, și sunt obligați să câștige meciul de azi pentru a se apropia de plutonul fruntaș.

Barcelona traversează o perioadă proastă, iar lucrurile merg rău pentru catalani pe toate planurile. Chiar dacă s-au calificat în optimile din Liga Campionilor, Messi&Co au închis grupa cu o înfrângere usturătoare, 0-3 cu Juventus, chiar pe Camp Nou.

Eșecul din UCL a venit după înfrângerea surprinzătoare pe care Barca a suferit-o în deplasarea de la Cadiz, revelația din acest sezon, scor 1-2. Mandatul lui Ronald Koeman pare să fie unul de sacrificiu pentru trupa blaugrana! Apele sunt din ce în ce mai agitate pe Camp Nou, iar Barcelona are nevoie de o victorie la scor cu Levante pentru a mai „îndulci” această perioadă amară pentru suporterii catalanilor.

Cu doar 14 puncte strânse în 10 meciuri, Barcelona a picat pe locul nouă în La Liga, în timp ce Levante e pe locul 18, retrogradabil, cu 11 puncte în 11 runde. De altfel, clasamentul în Spania este extrem de echilibrat, diferența dintre locul 7 și locul 20 fiind de doar patru puncte.

În sezonul trecut, Barcelona și Levante și-au împărțit victoriile, fiecare reușind să câștige meciul de pe teren propriu. Totuși, Levante n-a câștigat niciodată pe Camp Nou și e greu de crezut că va reuși s-o facă acum, asta chiar dacă echipa din Valencia pare că e într-o revenire de formă, fiind neînvinsă de cinci etape (cinci egaluri și o victorie).

PONT: Barcelona câștigă prima repriză - cotă 1,65 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

CFR Cluj - FCSB: Sar scântei în derby-ul de azi! Un pariu COMBO ideal + trei ponturi cu șanse mari de reușită

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează