GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - FCSB: Sar scântei în derby-ul de azi! Un pariu COMBO ideal + trei ponturi cu șanse mari de reușită

Articol de - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 12:26 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 13:39

CFR Cluj - FCSB se joacă azi, de la 21:00, în derby-ul etapei a 13-a din Liga I. Roș-albaștrii sunt lideri, dar merg pe un teren unde n-au mai câștigat de șase ani!

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc în cea mai așteptată partidă a finalului de an în Liga I. Clujenii lui Edi Iordănescu sunt obligață să câștige pentru a veni la trei puncte în spatele roș-albaștrilor, în timp ce FCSB ar putea pune nouă puncte în fața campioanei dacă va câștiga la Cluj. Un egal ar fi rezultatul perfect pentru Craiova, cea de-a treia formație care se luptă pentru titlu.

FCSB are șapte victorii consecutive în Liga I și traversează cea mai bună formă din ultimii ani. Echipa lui Toni Petrea are cel mai bun atac din Liga I, cu 34 de reușite în 12 meciuri, dar vestea proastă e aceea că merge la Cluj, acolo unde nu a mai câștigat din 2014.

Cristi Tănase, în prezent la Clinceni, marca, acum șase ani, unicul gol din CFR - FCSB 0-1. La acea partidă, Chipciu și Latovlevici, acum la CFR, îmbrăcau tricoul roș-albaștrilor, iar FCSB îi mai avea în teren pe Arlauskis, Szukala, Stanciu sau Keșeru. Camora și Deac sunt fotbaliștii de la CFR care au evoluat și atunci în derby.

Clujenii se prezintă la derby după eliminarea controversată din Europa League. CFR a cândus-o cu 1-0 pe Young Boys, dar campioana României a cedat pe final, 1-2, și rămâne acum focusată doar pe campionat, după ce a fost eliminată și din Cupa României, după 0-1 cu Poli Iași.

CE PUTEM PARIA LA CFR CLUJ - FCSB:

  • Gol în ambele reprize - cotă 1,98 la Superbet

ÎNCĂ TREI PONTURI PENTRU DERBY-UL DE AZI:

Vezi și alte PONTURI de azi:

Barcelona - Levante: Catalanii, obligați să se „trezească”! Cum mărim cota pentru victoria gazdelor

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
eugen555
eugen555  •  14 Decembrie 2020, 00:00
Postat de andrei.f pe 13 Decembrie 2020, 14:06

Chiar dacă nu e meci decisiv totuși steliștii trebuie să bată pt a demonstra de ce sunt lideri. Și au și cu cine să bată o echipă cfr, triplă campioană dar, îmbătrânită și uzată !

adica FCSBistii.....vezi ca ai gresit echipele!

andrei.f
andrei.f  •  13 Decembrie 2020, 14:06

Chiar dacă nu e meci decisiv totuși steliștii trebuie să bată pt a demonstra de ce sunt lideri. Și au și cu cine să bată o echipă cfr, triplă campioană dar, îmbătrânită și uzată !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează