GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Cei mai inspirați pariori din lume! Predicțiile lor au fost aproape profetice

Au văzut potențial acolo unde foarte puțini ar fi intuit că se află ceva și au avut încredere să parieze pe predicțiile lor. Câștigurile, chiar dacă au venit după o lungă perioadă, au meritat așteptarea.
Au văzut potențial acolo unde foarte puțini ar fi intuit că se află ceva și au avut încredere să parieze pe predicțiile lor. Câștigurile, chiar dacă au venit după o lungă perioadă, au meritat așteptarea.

Articol de - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 19:24

Au văzut potențial acolo unde foarte puțini ar fi intuit că se află ceva și au avut încredere să parieze pe predicțiile lor. Câștigurile, chiar dacă au venit după o lungă perioadă, au meritat așteptarea. În unul dintre cazuri, pariul a ieșit câștigător după 21 de ani!

După ce am prezentat poveștile lui Adrian Hayward (detalii aici) și Richard Hopkins (detalii aici), continuăm seria articolelor despre cei mai inspirați pariori din lume cu alte istorii absolut incredibile. 

Au pariat pe fiii lor!

Situații asemănătoare s-au mai petrecut și în alte cazuri. Tatăl jucătorului de golf Rory Mcllroy a mizat pe faptul că fiul său de 15 ani va câștiga turneul de la Claret Jug în maxim 10 ani. Într-adevăr, Rory s-a impus acolo 10 ani mai târziu, iar tatăl său a devenit cu 100.000 de lire mai bogat. 

Asemănător, tatăl lui Chris Kirkland a câștigat și el o sumă consistentă, 10.000 de lire, dar cu ceva noroc. Pe vremea când fostul portar al celor de la Liverpool avea doar 12 ani, părintele său a mizat că acesta va apăra poarta Angliei până la împlinirea vârstei de 30 de ani. Kirkland a bifat un singur joc pentru echipa națională a țării sale, fiind introdus în repriza a doua a unui meci amical cu Grecia. 

După o lungă așteptare

Nicholas Newlife din Kidlington, Anglia, a simțit potențialul lui Roger Federer încă din 2003, atunci când acesta câștiga titlul la Wimbledon, primul de Grand Slam din carieră. Newlife a pariat că elvețianul va aduna cel puțin 7 trofee pe iarba de la All England Club până în 2019, mizând 1.250 de lire sterline. În epoca modernă a tenisului, un număr atât de mare de trofee era greu de imaginat. Totuși, Federer s-a impus de opt ori la Wimbledon, titlul cu numărul 7 fiind cucerit în 2012. Newlife nu a mai apucat să se bucure de inspirația sa, decedând în 2009, însă și-a donat întreaga avere unei asociații caritabile, care a încasat astfel și câștigul de 100.000 de lire de pe biletul de pariuri. 

Un caz aparte e cel al lui Neil Morrice, care l-a remarcat pe Judd Trump, în vârstă de doar 8 ani la acea dată! Morrice a pariat în 1998 că jucătorul de snooker va deveni campion mondial până la împlinirea vârstei de 30 de ani. După 21 de ani, profeția i s-a îndeplinit, aducându-i inspiratului parior un câștig de 10.000 de lire. 

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre pariuri:

Campionatul din Belarus, transmis în 10 țări! În România se vede gratuit online!

Ce cote la pariuri au competițiile pentru a se finaliza: Liga Campionilor e în pericol, US Open, NHL sau NBA, probabil abandonate!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează