GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - Botoșani » Pariu de pauză/final pentru meciul zilei din Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 01:15 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 10:12

CFR Cluj - FC Botoșani se joacă azi, de la 21:30, în cadrul etapei a 7-a din Liga 1. Echipa lui Dan Petrescu e marea favorită a confruntării de la Cluj, mai ales după ce moldovenii au pierdut jucători importanți în compartimentul ofensiv.

Cu gândul la grupele Europa League, CFR Cluj a neglijat ultimele două jocuri din Liga 1, iar ardelenii au bifat doar două egaluri cu Chindia (0-0) și Viitorul (1-1). Acum, Petrescu a anunțat că echipa va avea altă față în meciurile de campionat și CFR speră s-o învingă fără emoții pe Botoșani.

După un start excelent de sezon, Botoșani s-a prăbușit total. Echipa lui Marius Croitoru n-a mai câștigat de patru etape, iar în ultimele două meciuri din Liga 1 a fost învinsă de Hermannstadt (1-2) și Chindia (0-2), chiar pe teren propriu.

CFR Cluj e pe locul 3 în Liga 1, cu 12 puncte, la șase puncte în spatele liderului Craiova. Dacă nu vrea să piardă și mai mult contactul cu craiovenii, CFR e obligată să câștige meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani, mai ales că oaspeții i-au pierdut pe Dugandzic și Ofosu, doi titulari în echipa lui Croitoru.

În sezonul trecut, CFR Cluj a câștigat ambele meciuri cu Botoșani! A fost 2-0 în deplasare și 1-0 în Gruia. Mai mult, oaspeții de azi n-au reușit să se impună niciodată pe terenul CFR-ului.

PONT: 1 pauză/ 1 final - cotă 1,90 la Fortuna

Citește și alte PONTURI de azi:

Inter - AC Milan: Trupa lui Conte, decimată de COVID-19 înainte de Derby della Madonnina! Cum s-au modificat cotele și cum pot profita pariorii

Everton - Liverpool: Merseyside Derby, mai așteptat ca niciodată! Patru pariuri excelente pentru super meciul de pe Goodison Park

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează