GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - Botoșani: Victoria gazdelor, cel mai jucat „solist” la pariuri! Cum s-au modificat cotele în ultimele zile

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 15:07 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 15:09

CFR Cluj - FC Botoșani se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă care contează pentru runda a 4-a din playoff-ul Ligii 1. Campioana en-titre e marea favorită a pariorilor, iar victoria trupei lui Edi Iordănescu a fost aleasă pe foarte multe bilete jucate în ultimele zile.

Pe 23 aprilie 2021, când a fost listat cu o ofertă completă la mai toate agențiile importante, meciul dintre CFR Cluj și FC Botoșani pornea de la o cotă de 1,58 - 1,65 pentru succesul gazdelor și de la cote de 6,50 - 7,00 pentru victoria trupei lui Croitoru. Așa cum se întâmplă de obicei, în funcție de sumele jucate pe un anumit pariu, indiferent dacă vorbim de soliști sau goluri, cotele oferite de casele de pariuri s-au modificat și se prezintă diferit în ziua meciului.

În acest moment, cota pentru victoria CFR-ului a coborât și variază între 1,49 și 1,58, în funcție de casa de pariuri aleasă, în timp ce succesul Botoșaniului este destul de puțin probabil în calculele bookmakerilor, primind cote între 6,8 și 7,20. Cel mai probabil, până la ora jocului, ținând cont de numărul de pariuri efectuate, cota pentru victoria CFR-ului, favorita certă a meciului cu Botoșani, va deveni tot mai mică.

Botoșani n-a câștigat niciodată pe terenul CFR-ului

Din 2012, de când se duelează constant în Liga 1 sau Cupa României, FC Botoșani n-a reușit să câștige niciodată pe terenul CFR-ului. Doar două egaluri au izbutit moldovenii în Gruia, în timp ce restul de nouă meciuri s-au terminat cu succesul clujenilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează