GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - FCSB: Profită roș-albaștrii de haosul din Gruia? Trei PONTURI pentru derby-ul etapei în Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 29 august 2021 13:10 / Actualizat duminica, 29 august 2021 13:32

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc azi, de la 21:00, în derby-ul rundei a 7-a din Liga 1. Campioana României își primește rivala într-o atmosferă încinsă: Marius Șumudică a fost demis, iar patronul Neluțu Varga a dat afară mai mulți oameni importanți din club!

CFR Cluj are un avans de 9 puncte în fața celor de la FCSB, dar lucrurile nu sunt deloc liniștite în Gruia. Campioana Ligii 1 din ultimele sezoane va aborda confruntarea cu gruparea roș-albastră fără antrenor principal pe bancă. Șumudică a fost dat afară, iar negocierile cu Dan Petrescu nu s-au finalizat încă.

În sezonul trecut, CFR Cluj și FCSB s-au întâlnit de cinci ori: patru partide au fost în campionat (sezon regular + playoff) și un joc s-a consumat în Supercupa României, câștigată de clujeni la penalty-uri. În jocurile din Liga 1, CFR s-a impus de două ori (2-0, 2-0), FCSB a câștigat o dată (3-0), în timp ce un joc s-a terminat la egalitate (1-1).

7 aniau trecut de când FCSB câștiga ultima dată la Cluj // 1-0, în 2014

De 4 etape, CFR Cluj câștigă numai cu 1-0. Victorii identice, la limită, contra celor de la Chindia, Mioveni, Farul și FC Argeș. Dincolo, Edi Iordănescu a pornit la drum cu un egal pe banca FCSB: 1-1 cu Sepsi.

Trei PONTURI pentru CFR Cluj - FCSB:

AC Milan - Cagliari: Răzvan Marin are misiune grea pe San Siro! Ce pariuri interesante vin azi din Serie A
PONTURI PARIURI
AC Milan - Cagliari: Răzvan Marin are misiune grea pe San Siro! Ce pariuri interesante vin azi din Serie A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează