GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Chelsea - Rennes: Băieții lui Lampard vor să rezolve rapid calificarea în primăvara UCL! Ce pariu COMBO jucăm azi

Articol de - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 17:58 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 17:58

Chelsea - Rennes se joacă azi, de la 22:00, în etapa a 3-a din grupele UEFA Champions League. ”Albaștrii” vin după un succes clar la Krasnodar, 4-0, și vor să rezolve calificarea cu un succes în această seară.

Chelsea e pe primul loc în Grupa E, cu patru puncte după două etape, la egalitate cu Sevilla, și vrea să facă un pas important spre primăvara din UCL cu ajutorul unei victorii în meciul cu Rennes, de pe Stamford Bridge. Francezii vin la Londra după înfrângerea cu Sevilla, 0-1, într-o partidă în care ibericii au asediat practic trupa lui Stephan Julien (23-2 raportul ocaziilor de gol).

Echipa lui Frank Lampard are patru partide de când n-a mai primit gol, dar între acestea se numără și două meciuri de 0-0 cu Sevilla, în Champions League, și cu Manchester United. Chelsea are două succese la rând (Krasnodar 4-0 și Burnley 3-0) și e marea favorită a jocului cu Rennes.

Francezii sunt pe poziția a treia în Ligue 1, cu 18 puncte adunate după primele 9 runde, iar de curând au învin-o pe Brest, scor 2-1. Rennes are un singur punct în grupa de UCL, obținut în urma egalului cu Krasnodar, formație cu care se va lupta, cel mai probabil, pentru a obține locul al treilea, de Europa League.

Chiar dacă Lampard pare că va alege să-și odihnească o parte dintre vedete, Chelsea va alinia o echipă solidă în fața lui Rennes, din care nu vor lipsi Kante, Ziyech, Jorginho, Mount sau Hudson-Odoi. În poarta lui Chelsea va fi același Mendy, fotbalist adus în această vară chiar de la Rennes.

PONT: Chelsea câștigă și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,50 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Ferencvaros - Juventus: Seara lui Cristiano Ronaldo! Portughezul ne poate aduce trei cote senzaționale la pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează