GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CSU Craiova - Rapid: Fani spectaculoși, antrenori echilibrați! Trei PONTURI cu cote excelente pentru derby-ul din Bănie

Articol de - Publicat duminica, 31 iulie 2022 10:00 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 13:29

CSU Craiova și Rapid se întâlnesc azi, de la 20:15, în derby-ul etapei cu numărul 3 din SuperLiga României la fotbal! Ambele formații vin după rezultate entuziasmante în ultima săptămână și vor să continue forma bună.

Giuleștenii vin lansați în Bănie, după succesul din derby-ul cu FCSB, în timp ce Craiova are două remize în campionat, dar și-a recăpătat euforia după succesul clar din Conference League, 3-0 cu Vllaznia. În sezonul trecut, Craiova a câștigat ambele dueluri cu Rapid, dar faptul că oltenii sunt implicați și în zona europeană, iar rapidiștii au probleme încă de efectiv ne face să mergem cu gândul mai degrabă spre o partidă cu accente de egalitate.

Ultimul meci direct cu Craiova gazdă s-a terminat cu un singur gol marcat, în dreptul oltenilor, iar echipa tinde să fie ceva mai pragmatică de la sosirea lui Laszlo Balint. E deja știut că Adrian Mutu preferă un Rapid așezat, care se va arunca destul de rar într-o ofensivă totală. Drept dovadă, primele două runde au fost cu meciuri de sub 2,5 goluri pentru giuleșteni.

Un lucru extrem de important pe care trebuie să-l luăm în calcul la această partidă constă în problemele importante de lot pe care le au oltenii. Bancu și Mateiu sunt suspendați, Nistor și Vînă au fost excluși din lot, în timp ce Gustavo a fost transferat în Iran.

Trei PONTURI pentru CSU Craiova - Rapid:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează