GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo Kiev - Benfica: Nea Mircea, îi dovedești și pe ei? 3 PONTURI curajoase pentru un meci tare în Liga Campionilor

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2022 01:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 09:15

Dinamo Kiev - Benfica se joacă azi, de la 22:00, în prima manșă din playoff-ul Ligii Campionilor! Confruntarea va avea loc la Lodz, în Polonia, iar Mircea Lucescu încearcă imposibilul: să ducă în grupele Ligii o echipă care nu mai are campionat!

Fără casă, fără campionat, fugărită de războiul din Ucraina, campioana Dinamo Kiev e la două meciuri distanță de calificarea în grupele Ligii Campionilor. Printre cei mai buni, adică! Și printre cei care își joacă, weekend de weekend, meciuri în competiția internă.

Cu rodajul făcut în mai multe meciuri amicale, Dinamo Kiev a gâfâit serios în cele două tururi jucate în preliminariile Ligii. Calificare în dauna lui Fenerbahce, venită după prelungiri, și același scenariu și în fața lui Sturm Graz. Greu, într-adevăr, dar și cu un lucru clar: ucrainenii rezistă și 120 de minute, chiar dacă n-au meciuri oficiale în picioare.

Mircea Lucescu are acum un adversar mult mai tare decât au fost Fener și Sturm Graz. Benfica a pulverizat-o pe Midtjylland, 7-2 la general, iar în debutul de sezon din Portugalia merge ceas: punctaj maxim după primele două meciuri și niciun gol primit, asta pe lângă cele 5 deja înscrise.

Dinamo Kiev și Benfica sunt cunoștințe mai vechi. Cele două grupări s-au întâlnit și în sezonul trecut în Liga Campionilor, la acea dată în faza grupelor. 0-0 la Kiev și 2-0 pentru Benfica pe Estadio da Luz.

Trei PONTURI pentru Dinamo Kiev - Benfica:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,90 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,50 la Betano
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,90

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează