GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - Sepsi: „Câinii” vor să muște și în campionat! Trei PONTURI pentru meciul zilei din Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2021 17:01 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 17:37

Dinamo și Sepsi se întâlnesc azi, de la 21:00, în cel mai interesant duel al zilei din Liga 1. Confruntarea din Ștefan cel Mare contează pentru etapa a 23-a din campionat, iar dinamoviștii au nevoie de victorie pentru a spera în continuare la play-off.

După două înfrângeri la rând în campionat, cu FCSB și Craiova, ambele 0-1, Dinamo vrea să spargă gheața și să câștige duelul cu Sepsi, formație pe care n-a învins-o în ultimele trei confruntări directe.

„Câinii” au arătat mai bine în meciul din Cupa României cu FCSB, pe care l-au câștigat cu 1-0, și speră să bifeze a 8-a victorie stagională în Liga 1. Totuși, echipa lui Jerry Gane va avea în față unul dintre adversarii incomozi din campionat. Sepsi are trei meciuri consecutive terminate la egalitate și e neînfrântă în ultimele patru etape.

Covăsnenii s-au descurcat neașteptat de bine într-o perioadă în care s-au confruntat cu mai multe cazuri de COVID-19. Acum, mai mulți fotbaliști importanți din lotul lui Sepsi au revenit la antrenamente și ar putea apărea în meciul cu Dinamo din Ștefan cel Mare.

Sepsi a câștigat ultimele două vizite de la București, cu Dinamo, în timp ce ultimul succes al „câinilor” acasă în fața trupei din Sfântu Gheorghe datează din 2017.

Vezi și alte PONTURI de azi:

Manchester City - Tottenham: Continuă Guardiola defilarea în Premier League? Ce pariu COMBO putem încerca azi

Napoli - Juventus: Îl demite Pirlo pe prietenul Gattuso? Trei PONTURI pentru derby-ul din Serie A

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează