GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FC Argeș - FC Voluntari: Continuă ”plusul” pentru piteșteni sau își revin ilfovenii? Un pariu logic pentru primul meci al zilei din Liga I

Articol de - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 11:26 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 11:40

FC Argeș - FC Voluntari este partida care deschide runda a 9-a din Liga I. Partida de pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești va începe la ora 18:00.

Meciul direct le prinde pe FC Argeș și FC Voluntari în două perioade total diferite. Piteștenii și-au schimbat antrenorul și au început să adune puncte, în timp ce elevii lui Mihai Teja au bifat două înfrângeri consecutive și au doar un singur succes în ultimele cinci runde din Liga I.

FC Argeș a strâns patru puncte în ultimele două etape: victorie cu Astra (1-0) și egal cu Viitorul (2-2), o partidă în care piteștenii au ratat victoria pe final, fiind egalați la ultima fază, din penalty.

De cealaltă parte, după un start destul de promițător, Voluntari s-a prăbușit. Echipa lui Teja a reușit s-o bată doar pe Astra, ultima clasată din Liga I, în rest a pierdut confruntările cu Craiova (1-2), Sepsi (1-2), Viitorul (0-2) și CFR Cluj (0-1).

Exceptând victoria de la Giurgiu, cu Astra, scor 3-2, Voluntari n-a mai reușit să câștige din sezonul trecut, când ilfovenii o învingeau pe Dinamo, în Ștefan cel Mare, 1-0. De atunci, pe teren străin, Voluntari a pierdut de cinci ori, iar un rezultat s-a terminat la egalitate, cu UTA.

Vorbim despre două echipe care au un moral diferit, dar care nu diferă atât de mult din punct de vedere valoric. Cel mai probabil, se vor duela și în jocurile de playout din acest sezon. Echilibrul dintre cele două echipe ne aduce un pariu logic pentru confruntarea de la Pitești:

PONT: Egal la pauză sau la final - cotă 1,63 la Fortuna

Citește mai multe știri despre Liga I:

EXCLUSIV Crește focarul de coronavirus de la Astra! 12 cazuri noi înainte de meciul cu Dinamo

De ce titlul e atât de departe » 5 motive pentru care FCSB are șanse mici să se impună în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează