GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Academica Clinceni: Cel mai dezechilibrat duel din playoff! Trei PONTURI pentru meciul în care roș-albaștrii pornesc clar cu prima șansă

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2021 13:24 / Actualizat luni, 10 mai 2021 13:26

FCSB și Academica Clinceni se întâlnesc azi, de la 21:30, în ultima partidă a etapei a 7-a din playoff-ul Ligii 1. Roș-albaștrii sunt la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, dar distanța s-ar putea mări la cinci înaintea fluierului de start, dacă echipa lui Edi Iordănescu va câștiga în fața celor de la Sepsi.

Academica Clinceni e cea mai slabă echipă din playoff, ilfovenii reușind o singură victorie, chiar împotriva Craiovei. Altădată o fortăreață, echipa lui Poenaru are cinci înfrângeri în playoff și a încasat 9 goluri (a doua cea mai slabă apărare, după Botoșani - 12 goluri).

În tur, într-o partidă disputată la Călărași, FCSB câștiga în fața Clinceniului cu 2-0, goluri semnate de Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor și golgheterul Ligii 1 va reveni în formula de start a FCSB-ului, după ce și-a ispășit etapa de suspendare în deplasarea de la Botoșani.

2 goluria marcat Academica Clinceni în acest playoff - cel mai slab atac

FCSB și Academica Clinceni s-au întâlnit de cinci ori în partide oficiale! Roș-albaștrii s-au impus de trei ori, o partidă s-a terminat la egalitate, în timp ce un joc a fost adjudecat de formația pregătită de Ilie Poenaru.

TREI PONTURI PENTRU FCSB - CLINCENI:

  • Victorie FCSB și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,52 la Superbet
  • Se marchează în ambele reprize - cotă 1,75 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,55 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

CFR Cluj - Sepsi: Adversarul preferat + scorul perfect! Ce pariu a fost mai mereu câștigător în ultimele sezoane

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10218332765774770
Cristian Tataru  •  10 Mai 2021, 15:21

Si cu meciul asta se termina pomenile pentru FCSB. Nu e nici o surpriza, primele doua etape din tur/retur de playoff au fost 12 puncte moca pentru Jiji. Amicale de incalzire. Acum numai CFR mai poate sa strice paranghelia. Se vene din afara sistemului solar ca de exemplu FC Blatosani una e cu Steaua, alta cu CFR sau Craiova. Ieri Croitoru si-a facut datoria, merita o medalie si o cuinga de la palat. La fel, sa vedeti Clinceni cum o sa se omoare cu Craiova.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează