GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - FCU Craiova: Recital ofensiv pe Arena Națională? Trei PONTURI pentru un meci spectaculos în miez de noapte

Articol de - Publicat duminica, 31 iulie 2022 10:05 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 13:19

FCSB și FCU Craiova se întâlnesc azi, de la 22:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 3-a din SuperLigă. Confruntarea ar fi trebuit să aibă loc luni, dar roș-albaștrii vor evolua miercuri în Conference League.

FCSB a obținut prima victorie din acest sezon în Conference League, 4-2 spectaculos cu modesta Saburtalo, iar acum trupa lui Nicolae Dică vrea să deblocheze succesele și în Superligă. Pe Arena Națională sosește, pe cai mari, Craiova lui Marius Croitoru. 

FCU a câștigat cu CFR Cluj într-o manieră categorică și pare hotărâtă să se bată serios pentru un loc de playoff în acest sezon. Totuși, cu aportul publicului și venind pe unda pozitivă de după instalarea lui Dică, roș-albaștrii pornesc cu un ușor avantaj în această confruntare.

FCSB a fost implicată în meci cu 6 goluri în Conference și a încasat deja 3 goluri și în primele 2 runde de campionat. Craiovenii au punctat de 3 ori în fața campioanei CFR Cluj și după așa multă euforie în zona de atac pentru ambele grupări nu avem cum să nu ne gândim că meciul de pe Arena Națională ar putea fi unul extrem de ofertant pe piața de goluri înscrise. Dacă ne mai uităm și la ce probleme defensive au cele două grupări, atunci prindem și mai multă încredere în pariul nostru.

Trei PONTURI pentru FCSB - FCU Craiova:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează