GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Finalist de Europa League, interzis în Suedia pentru trucare de meciuri

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2020 18:24

După ce în noiembrie a fost găsit vinovat pentru aranjamente în lumea fotbalului, Dicskon Etuhu (37 de ani) și-a primit sentința: exclus din orice competiție sportivă în Suedia timp de 5 ani.

Nigerianul este acuzat că a influențat deznodământul partidei dintre AIK Stockholm și IFK Goteborg, duel care a avut loc în 2017. 

Etuhu semnase pentru formația din capitala Suediei în 2014, din postura de jucător liber de contract.

Cazul

Etuhu l-a abordat pe portarul de rezervă, Kyriakos Stamatopoulus, alături de încă un coleg (Alan Jusufi), oferindu-i goalkeeperului suma de 160.000 de lire pentru a avea o evoluție slabă.

Portar de rezervă la acea vreme, Stamatopoulus a refuzat și, mai mult, a alertat autoritățile. Meciul a fost atunci declarat suspect și ulterior anulat.

Sezon nebun cu Fulham

Etuhu a jucat mult în Anglia, unde a debutat la 18 ani în tricoul lui Manchester City, pentru ca pe urmă să evolueze pentru formații ca Norwich, Fulham, Sunderland, Preston sau Blackburn. 

A făcut parte din echipa lui Fulham care a produs surpriza în Europa League în sezonul 2009-2010: Etuhu s-a aflat pe teren în finala pierdută contra celor de la Atletico Madrid.

Premier League, pariuri speciale » Cine termină sezonul pe locul 2 și cine va fi golgeterul campionatului?

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează