GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Fiorentina - Inter: Oaspeții n-au mai câștigat de șapte ani la Florența, în campionat! Trei pariuri pentru duelul zilei în Serie A

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2021 01:33 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 01:46

Fiorentina - Inter se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă din cadrul etapei a 21-a din Serie A. „Nerazzurrii” n-au mai câștigat la Florența, în campionat, din 2014, dar vor acum toate punctele pentru a trece pe primul loc și a pune presiune maximă pe AC Milan.

Inter ocupă poziția a doua în Serie A, în acest moment, cu 44 de puncte, la două lungimi în spatele liderului AC Milan. Totuși, interiștii au șansa de a trece pe prima poziție în ierarhia din Italia măcar până la meciul lui Milan cu Crotone, de duminică.

De cealaltă parte, Fiorentina e pe poziția a 11-a, cu 22 de puncte strânse în 20 de etape, și „violeții” pare că dau semne de revenire de când la echipă a sosit Cesare Prandelli. Echipa din Florența o primește pe Inter după două rezultate pozitive: 2-1 cu Crotone și 1-1 cu Torino.

Fiorentina și Inter s-au întâlnit și la mijlocul lunii ianuarie, în Cupă, echipa lui Conte reușind calificarea după ce s-a impus cu 2-1, în prelungiri. În tur, Inter a câștigat cu 4-3 pe Meazza, la capătul unui meci în care Fiorentina a condus de două ori, dar s-a văzut învinsă în ultimele minute. Inter merge acasă la Fiorentina după ce a pierdut primul meci cu Juventus, din Cupa Italiei, scor 1-2 chiar pe teren propriu.

TREI PONTURI PENTRU FIORENTINA - INTER:

  • Victorie Inter - cotă 1,60 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,75 la Betfair
  • Victorie Inter și Peste 2,5 goluri - cotă 2,52 la Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează