GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Fulham - West Brom: Nou-promovatele caută prima victorie! Ce cotă ne aduce duelul ”rănitelor” din Premier League

sursă foto: wba.co.uk
sursă foto: wba.co.uk

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 11:25 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 11:56

Fulham și West Bromwich Albion se întâlnesc azi, de la 19:30, în penultima partidă a etapei a 7-a din Premier League. Ambele formații sunt în câutarea primei victorii din noua stagiune.

Startul foarte slab de campionat le-a trimis pe Fulham și West Brom în zona nisipurilor mișcătoare din Premier League. Fără succes în primele șapte etape, cele două echipe par deja ”condamnate” să se lupte pentru supraviețuire în acest sezon.

Fulham e pe locul 19, cu un singur punct strâns în șase runde. În rest, înfrângeri pe linie pentru trupa lui Scott Parker. De cealaltă parte, WBA e pe 17, cu trei puncte obținute din trei remize cu Chelsea (3-3), Burnley (0-0) și Brighton (1-1). Meciul direct pare să fie șansa perfectă pentru ca una dintre formații să spargă gheața și să câștige primul meci din noua stagiune.

DOAR LIVERPOOL ARE O APĂRARE MAI SLABĂ

Cu câte 14 goluri primite, Fulham și West Brom se pot ”lăuda” cu cele mai slabe defensive din Premier League. Tot la borna de ”14” se află și Brighton, în timp ce lider la acest capitol nefericit este, în mod surprinzător, chiar campioana Liverpool. ”Cormoranii” au primit 15 goluri în primele șapte jocuri de campionat.

În sezonul trecut, Fulham și West Brom s-au duelat în Championship, ambele formații reușind promovarea. Au fost două egaluri, 0-0 și 1-1, iar echilibrul ar putea fi păstrat și în Premier League, mai ales că niciuna nu-și va permite să riște foarte mult, ținând cont de situația din clasament.

PONT: Egal la pauză sau la final - cotă 1,75 la Superbet

Vezi mai multe PONTURI de azi:

Leeds - Leicester: Bielsa vrea o nouă seară spectaculoasă în Premier League! Cum profităm cu un pariu pe goluri

Chindia Târgoviște - FCSB: Roș-albaștrii forțează desprinderea de CFR! Ce COMBO ideal putem încerca la pariuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează