GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Galatasaray - Kayserispor: Meci complicat pentru Silviu Lung, Săpunaru și Alibec! Galata, cel mai jucat ”solist” de azi

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 09:05 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 09:16

Galatasaray - Kayserispor se joacă azi, de la 18:30, într-o partidă din cadrul etapei a 9-a din Super Liga Turciei. Victoria Galatei este unul dintre cele mai jucate pariuri de azi.

Kayserispor, echipa românilor Silviu Lung Jr, Săpunaru și Alibec, va avea o misiune aproape imposibilă în fața lui Galatasaray. Kayseri are trei înfrângeri consecutive și a picat pe poziția a 18-a, retrogradabilă, și sunt șanse foarte mici să-și revină chiar în fața Galatei.

Galatasaray e în formă maximă, după trei victorii la rând și poate pune presiune pe Alanyaspor și Fenerbahce, echipele de pe primele două locuri, în cazul în care va lua toate punctele din meciul cu Kayseri.

Kayserispor n-a mai câștigat în fața lui Galatasaray din 2017, când se impunea pe terenul adversarei de azi cu 2-1. De atunci, Galatasaray a bifat șase victorii consecutive în fața lui Kayseri, iar toate partidele au avut cel puțin trei goluri.

Ne așteptăm la un nou succes spectaculos al celor de la Galatasaray, asta chiar dacă Silviu Lung, Săpunaru și Alibec sunt anunțați titulari la oaspeți.

PONT: Victorie Galatasaray și peste 2,5 goluri în meci - cotă 2,10 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Gaz Metan - FCSB: Roș-albaștrii se pot desprinde în fruntea ierarhiei din Liga I! Pariu special pentru jocul de la Mediaș

Chindia Târgoviște - Sepsi: Cuvântul zilei - PRUDENȚĂ! Ce cotă bună primim pentru un meci ”liniștit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează