GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Hermannstadt - Clinceni: Sibienii au 8 meciuri fără înfrângere

Articol de - Publicat sambata, 29 august 2020 12:56 / Actualizat sambata, 29 august 2020 14:28

Hermannstadt - Clinceni, partidă din cadrul etapei cu numărul doi a Ligii 1, se joacă azi, de la ora 18:00. Sibienii vin după remiza de la București, 1-1 cu Dinamo, în vreme ce ilfovenii vin după înfrângerea de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-2. 

Rezultatul de egalitate pe care Hermannstadt l-a obținut în prima rundă a consemnat a opta partidă consecutivă fără înfrângere. Din finalul sezonului trecut și până în prezent, elevii lui Ruben Albes au o serie de 5 victorii și 3 remize. 

Dar nu doar sibienii au fost constanți în evoluții, ci și adversarii de azi. Doar că această constantă a echipei lui Mihai Teja a fost reprezentată de înfrângeri, Academica venind în momentul de față după 4 insuccese la rând. 

Așadar, pentru partida cu Hermannstadt, auspiciile nu sunt tocmai favorabile, mai ales că deplasările sunt departe de a fi punctul forte al Clinceniului. Chiar dacă a mai scos puncte în aceste partide, ba chiar și victorii, clubul ilfovean a marcat doar de 5 ori în ultimele 11 etape pe teren străin. 

Pont: 1X și 2+, cota 1.64 la Superbet

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1: 

Probleme la Chindia înainte de meciul cu Dinamo! 6 persoane din club, printre care antrenorul Emil Săndoi, depistate pozitiv cu COVID-19

OFICIAL Adam Nemec, al treilea transfer al verii la Dinamo! Ce salariu va avea atacantul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sibman
sibman  •  29 August 2020, 14:38

Numai tampenii scrieti in articol. Teja nu este antrenorul celor de la Clinceni, iar in echipa Sibiului este un singur jucator Under. E vai si amar de voi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează