GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Inter - Juventus: Un nou episod încins din Derby d’Italia! Cum arată cotele + trei PONTURI bune de încercat la Supercupa Italiei

Articol de - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 13:21 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 14:03

Inter și Juventus vor juca azi, de la 22:00, Supercupa Italiei. Un nou episod din Derby d’Italia, care pleacă cu Inter din postura de mare favorită.

Lideri în campionat și cu cel mai bun atac în portofoliu, nerazzurrii întâlnesc cea mai slabă versiune a lui Juventus din ultimii foarte mulți ani. „Bătrâna Doamnă” e mai îmbătrânită ca niciodată din punct de vedere al jocului. Juve e abia pe locul 5, la 11 puncte distanță în campionat față de Inter.

Desigur că avem în față un derby și cunoaștem toți că oricine se poate impune, dar parcă trupa lui Inzaghi e într-un moment mult prea bun ca să nu ridice trofeul azi. Un lucru extrem de important, chiar dacă statistica nu confirmă neapărat acest lucru în ultima perioadă, e că Supercupa se va desfășura acasă la Inter, pe Meazza.

1,75este cota pentru o victorie a lui Inter în timp regulamentar

Ca totul să fie și mai complicat, Allegri i-a pierdut în derby-ul cu Roma, câștigat miraculos cu 4-3, și pe Cuadrado și De Ligt. Ambii sunt suspendați: columbianul a luat încă un galben, în timp ce De Ligt a fost eliminat pe Olimpico! Dar poate că absența cea mai mare va fi cea a lui Chiesa, accidentat la genunchi în partida cu AS Roma. Fotbalistul va fi operat și sunt șanse mici să mai evolueze în acest sezon!

În 2021, Inter și Juventus s-au întâlnit de 5 ori: trei dueluri au fost în campionat (1 victorie Inter, 1 victorie Juventus și 1 egal) și două meciuri s-au consumat în semifinalele din Cupa Italiei, unde Inter a ieșit învingătoare, 2-1 la general.

Trei PONTURI pentru Inter - Juventus:

  • Victorie Inter - cotă 1,75 la Superbet
  • Peste 13,5 faulturi făcute de Inter - cotă 1,60 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,90 la Superbet
Barcelona - Real Madrid: El Clasico în Arabia Saudită! Trei PONTURI pentru prima semifinală din Supercupa Spaniei
PONTURI PARIURI
Barcelona - Real Madrid: El Clasico în Arabia Saudită! Trei PONTURI pentru prima semifinală din Supercupa Spaniei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează