GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Leeds - Crystal Palace: Mai produce Bielsa un meci nebun în Premier League? Cotă neașteptat de mare pentru goluri multe

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2021 15:22 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 15:22

Leeds și Crystal Palace se întâlnesc azi, de la 22:00, în ultima partidă a etapei a 23-a din Premier League. Ambele formații au probleme importante de lot, dar fanii speră să vadă o partidă la fel de spectaculoasă precum cea din meciul tur, când s-au marcat cinci goluri.

„Nebunul” Bielsa vrea să-și ia revanșa în fața lui Roy Hodgson, după ce s-a întâmplat în prima confruntare a sezonului. Palace a pulverizat-o pe Leeds, scor 4-1, iar gazdele de azi speră să păstreze toate punctele pe „Elland Road”.

Leeds și Palace au fiecare câte 29 de puncte, la egalitate cu Southampton, și se află la mijlocul ierarhiei din Premier League, asta chiar dacă așteptările erau poate ceva mai mari la startul sezonului. Echipa lui Bielsa vine după eșecul cu Everton, 1-2, în timp ce Palace are două victorii la rând în campionat.

Chiar dacă l-a pierdut pe Zaha, accidentat, lui Palace îi merge bine și fără golgheterul echipei, lucru care s-a întâmplat, totuși, destul de rar în această stagiune. Crystal Palace a câștigat cu Wolves, 1-0, și cu Newcastle, 2-1, iar acum caută a treia victorie stagională pentru a mai spera, măcar teoretic, la o luptă pentru cupele europene.

Dacă pentru Leeds, echipă nou-promovată, obiectivul a fost rămânerea în prima ligă, Palace visa să se bată cu șanse reale la un loc de Europa League. Totuși, prestațiile băieților lui Hodgson au fost predominant modeste, iar londonezii s-au trezit într-o zonă neutră, fără probleme legate de retrogradare, dar și la 10 puncte distanță de locurile cu pretenții europene.

PROBLEME MARI DE LOT LA AMBELE ECHIPE

Leeds nu se poate baza pe Rodrigo, Poveda, Koch, Llorente, Forshaw și Berardi, în timp ce Crystal Palace are șapte absenți pentru meciul cu Leeds: Zaha, Wickham, Tomkins, Schlupp, Sakho, Hennessey și Ferguson.

În plus, Roy Hodgson nu știe sigur dacă staff-ul medical îi va putea recupera la timp pe McArthur, McCarthy și Ward.

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,70 la Betano

Vezi și alte PONTURI de azi:

Botoșani - CFR Cluj: Campioana poate reveni pe prima poziție în Liga 1! Două pariuri cu cote foarte bune pentru meciul de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează