GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Botoșani - CFR Cluj: Campioana poate reveni pe prima poziție în Liga 1! Două pariuri cu cote foarte bune pentru meciul de azi

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2021 11:55 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 12:19

FC Botoșani și CFR Cluj se întâlnesc azi, de la 20:30, în partida care va închide etapa a 22-a din Liga 1. În cazul unui succes, echipa lui Edi Iordănescu va reveni pe prima poziție, după ce FCSB s-a împiedicat de Clinceni, 0-1, chiar pe Arena Națională.

CFR Cluj a primit o veste excelentă înainte de meciul de la Botoșani. Liderul FCSB, echipa cu cel mai bun atac din România, n-a reușit să-i dea niciun gol Clinceniului și a cedat, surprinzător, pe teren propriu, 0-1. CFR are șansa să devină lider, dacă va lua toate punctele din deplasarea de la Botoșani.

CFR Cluj a câștigat ultimele trei partide cu Botoșani și pornește cu prima șansă și în această seară. Ardelenii s-au impus cu 2-1 în tur, goluri Debeljuh și Vinicius, dar au amintiri bune și de la ultima deplasare pe terenul echipei lui Croitoru. În playoff-ul din sezonul trecut, campioana câștiga cu 2-0 la Botoșani, după ce Deac rezolva meciul încă din primele 12 minute.

Botoșani a urcat pe loc de playoff după două victorii consecutive, cu Hermannstadt (1-0) și Chindia Târgoviște (3-2), și vrea cel puțin un punct din meciul cu CFR pentru a-și păstra locul șase în continuare. Moldovenii rămân un adversar complicat pentru clujeni, asta chiar dacă au pierdut ultimele trei confruntări directe. În istoria duelurilor de la Botoșani, gazdele s-au impus de patru ori, CFR a câștigat trei meciuri, în timp ce alte trei partide s-au terminat la egalitate.

CE PUTEM PARIA LA BOTOȘANI - CFR CLUJ:

  • PSF 2 - cotă 1,77 la Superbet
  • Peste 1,5 goluri - cotă 1,45 la Betfair

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close