GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Leicester - Manchester United: Solskjaer e sub presiune! Trei PONTURI pentru un duel spectaculos în Premier League

Articol de - Publicat joi, 14 octombrie 2021 22:43 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 23:16

Leicester - Manchester United reprezintă unul dintre cele mai atractive jocuri din etapa cu numărul 8 din Premier League. Confruntarea de pe „King Power Stadium” va începe sâmbătă, de la 17:00.

Solskjaer e sub amenințarea demiterii după ultimele jocuri ale lui Manchester United! „Diavolii” au două etape fără victorie în Premier League, au fost eliminați din Cupa Ligii și au salvat victoria în prelungiri în fața lui Villarreal, în grupele UEFA Champions League. Acea reușită a lui Cristiano Ronaldo, după cum spun unele voci din Marea Britanie, i-a salvat scaunul lui Solskjaer. Cel puțin pentru moment.

Acum, United merge pe terenul lui Leicester, iar norocul lui Manchester e că nici trupa lui Brendan Rodgers nu se simte prea bine. Fosta campioana a Angliei începuse în forță, dar a picat inexplicabil și nu are nicio victorie în ultimele patru etape din Premier League. Două înfrângeri (0-1 cu City și 1-2 cu Brighton) și două remize (2-2 cu Burnley și 2-2 cu Palace) au trimis-o pe Leicester pe locul 13, cu doar 8 puncte.

12 goluria încasat Leicester în primele 7 meciuri / a 4-a cea mai slabă apărare din Premier League

Totuși, Leicester stă bine la ultimele dueluri cu United. „Vulpile” sunt neînvinse în ultimele trei meciuri cu Manchester United. Un egal și victorie pentru Leicester pe Old Trafford, în sezonul trecut, plus victorie în Cupa Angliei, scor 3-1, în sferturi.

Trei PONTURI pentru Leicester - Manchester United:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,60 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,75 la Superbet
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,65 la Superbet
Pariuri Gaz Metan - Dinamo » „Câinii” caută prima victorie după mai bine de două luni! 3 ponturi oferite de tipsterii GSP
PONTURI PARIURI
Pariuri Gaz Metan - Dinamo » „Câinii” caută prima victorie după mai bine de două luni! 3 ponturi oferite de tipsterii GSP

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează