GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Man. United - West Ham: Ce situație pentru Solskjaer! Cu o victorie la scor, e aproape sigur că termină peste Leicester!

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 15:10 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 15:17

Man. United - West Ham, partidă din cadrul penultimei etape din Premier League, se joacă azi, de la ora 20:00. Echipa lui Solskjaer e în situația privilegiată de a putea să își ușureze misiunea din ultima rundă, contra lui Leicester, dacă reușește să se impună la scor. 

Momentan, United și Leicester sunt la egalitate perfectă, atât ca număr de puncte, cât și ca diferență de golaveraj, acestea fiind primele două criterii de departajare din campionatul englez. La cel de-al treilea criteriu, cel al numărului de goluri înscrise, trupa lui Brendan Rodgers stă mai bine, dar are și un meci mai mult disputat. 

Practic, o victorie în partida de azi ar propulsa-o pe United cel puțin pe locul 4, ultimul care permite calificarea în Champions League, și ar ajunge la 3 puncte distanță de Leicester, cu care joacă în ultima rundă. Și nu doar atât, ci va avea și un golaveraj mai bun decât aceasta. Dacă United se va impune azi la trei goluri diferență, atunci ar putea inclusiv să piardă la un gol contra lui Leicester și tot ar fi sigură că prinde măcar locul 4 la final. 

În ecuație mai intră și Chelsea, aflată pe poziția a treia în Premier League. Londonezii au un punct mai mult față de Man. Utd și Leicester, dar mai au de jucat azi la Liverpool și, în ultima rundă, cu Wolves, acasă.

Solskjaer a sacrificat semifinala de Cupă de duminică, 1-3 cu Chelsea, menajând mai mulți titulari, pentru că obiectivul mai important, din punct de vedere financiar, e calificarea în Liga Campionilor. În aceste condiții, e clar că United va forța o victorie la scor cu West Ham, ocupanta locului 16. 

Echipa lui David Moyes, fost antrenor al trupei de pe Old Trafford, e în proporție de 99.99% salvată de la retrogradare. În ultima rundă o va întâlni pe teren propriu pe Aston Villa, clasată pe 17, dar, chiar și cu o înfrângere, e aproape imposibil să retrogradeze datorită diferenței de golaveraj pe care o are față de Watford (+14 goluri). Practic, pentru a retrograda, West Ham ar trebui să piardă la scoruri uriașe ultimele două partide. 

Pont pentru pariuri: Manchester United câștigă la cel puțin 2 goluri diferență, cota 1.70 la Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează