GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Monchengladbach - Real Madrid: Cât rezistă efectul ”El Clasico”? Cotă excelentă pentru un nou recital al ”galacticilor”

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2020 14:27 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 14:57

Borussia Monchengladbach - Real Madrid se joacă azi, de la 22:00, în etapa a doua din grupele UEFA Champions League. ”Galacticii” vin după succesul clar din ”Clasico” și vor să repare lucrurile și în UCL, acolo unde au dezamăgit în prima rundă.

Real Madrid e din nou pe cai mari după victoria cu Barcelona, 3-1, din ”El Clasico”, dar băieții lui Zidane trebuie să confirme succesul de pe Camp Nou cu o victorie pe terenul lui Gladbach. Situația din grupă s-ar complica destul de tare dacă Real ar începe actuala stagiune cu două semi-eșecuri în UCL. Haosul din meciul cu Șahtior (2-3) și înfrângerea de acasă cu Cadiz (0-1) n-au fost șterse total din memoria fanilor de victoria cu Barca.

Cu Sergio Ramos și Karim Benzema în primul ”11” și cu Toni Kroos în formă la mijlocul terenului, Real îți aduce aminte de echipa care lua de trei ori la rând Liga Campionilor. Problemele lui Zidane apar atunci când oamenii importanți lipsesc sau, după caz, nu prind o formă foarte bună. Pentru deplasarea din Germania, ziariștii spanioli notează că tehnicianul francez va folosi aceeași formulă de start ca pe Camp Nou, unica modificare fiind cauzată de accidentarea lui Nacho, care va fi înlocuit de Vazquez.

Mutând un pic atenția pe Borussia Monchengladbach, vedem că nemții vin după cinci meciuri fără înfrângere. Patru în Bundesliga și egalul obținut la Milano, cu Inter, 2-2, în prima etapă din grupele UCL. Înainte de confruntarea cu Real, Gladbach a câștigat cu 3-2 pe terenul lui Mainz și a urcat până pe locul șase în Bundesliga.

Real și Monchengladbach nu s-au mai întâlnit din sezonul 85-86, atunci când se duelau în optimile Cupei UEFA. Ieșea o dublă spectaculoasă, cu 5-1 pentru nemți în tur și 4-0 pentru madrileni, în Spania.

PONT: Peste 1,5 goluri Real Madrid - cotă 1,72 la Superbet

Vezi mai multe PONTURI de azi:

Liverpool - Midtjylland: ”Cormorani” de cotă mare! Ce pariu curajos putem încerca la meciul de pe Anfield

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
johanisoaia
johanisoaia  •  27 Octombrie 2020, 17:07

Cat e pentru penalty Real?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează