GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Islanda - România: 3 ponturi oferite de tipsterii GSP pentru marea bătălie de la barajul pentru Euro 2020

Articol de - Publicat marti, 06 octombrie 2020 12:39 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 13:44

Islanda - România se joacă joi, de la 21:45, în semifinalele barajului pentru calificare la EURO 2020. Pentru a ajunge să joace la București, naționala lui Rădoi trebuie să se impună la Reykjavik.

Islandezii și-au convocat toate numele importante pentru duelul cu România. Au venit ”greii” din Premier League, dar și mulți dintre fotbaliștii care impresionau o lume întreagă când ajungeau până în sferturile Campionatului European din 2016. Partida de la Reykjavik se va juca în condiții speciale, cu o maximă de 5 grade la ora jocului și cu șansele ca suprafața de joc să nu fie la cel mai ridicat nivel.

Islanda vine după două înfrângeri la rând în Liga Națiunilor, 0-1 cu Anglia și 1-5 cu Belgia, în timp ce România e neînvinsă în mandatul lui Rădoi: egal cu Irlanda de Nord, 1-1, și victorie pe terenul Austriei, scor 3-2.

România pornește cu șansa a doua la casele de pariuri. Bookmakerii oferă o cotă de 3,10 pentru succesul ”tricolorilor”, în timp ce victoria islandezilor e cotată la 2,20. În ceea ce privește calificarea mai departe, Islanda are o cotă de 1,67, în timp ce formația noastră primește o cotă de 2,20.

Pariuri Islanda - România

Chiar dacă naționala României a arătat mult mai bine din punct de vedere ofensiv de la sosirea lui Rădoi, ținând cont de importanța meciului este greu de crezut că ”tricolorii” se vor avânta în atac încă din startul jocului. Nici islandezii nu se descurcă atât de bine în ultima perioadă, așa că este posibil să avem parte de o partidă extrem de echilibrată.

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,60 la Fortuna
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,55 la Superbet
  • Primul gol după minutul 28:00 - cotă 2,07 la Betano

Citește și alte știri despre Islanda - România:

ISLANDA - ROMÂNIA. Emoții pentru echipa națională la testele COVID-19 » Rezultat pozitiv pentru un membru din staff

ISLANDA - ROMÂNIA. Barajele, coșmarul naționalei! Ce s-a întâmplat la precedentele 3 confruntări decisive disputate de „tricolori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează