GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA 1

Ponturi la pariuri pentru CFR - FC Botoșani: Moldovenii nu au câștigat niciodată pe arena clujenilor

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 17:26 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 17:35

CFR - FC Botoșani, partidă programată azi, la ora 21:30, este prima pe care clujenii o dispută în ultimele două săptămâni, dar prima dintr-o serie foarte dificilă de trei etape în șase zile. 

Finalul de campionat e extrem de încărcat pentru campioana României care, după partida de azi, cu Botoșani, va mai juca vineri cu FCSB și luni, în ultima rundă, la Craiova.

Clasament play-off Liga 1:

Statistica întâlnirilor directe cu FC Botoșani, disputate pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, e net în favoarea gazdelor. De la promovarea moldovenilor în Liga 1, CFR nu a pierdut niciodată în fața acestora. În cele opt meciuri, Botoșaniul a pierdut de 6 ori și a scos două remize, marcând 4 goluri și primind 22!

Și la ultima vizită lucrurile au stat prost pentru oaspeți. CFR s-a impus cu 4-1 în sezonul regulat. Cea mai mare victorie a clujenilor pe propriul stadion a fost cea din ediția 2015-16, atunci când ”vișinii” s-au impus cu 6-0. Deloc întâmplător, casele de pariuri oferă cote derizorii pentru ca oaspeții să marcheze cel mult un gol azi. Cota Betano e 1.10!

Un alt detaliu statistic interesant e cel legat de cartonașe. În ultimele 5 întâlniri directe disputate la Cluj, gazdele au primit 10 cartonașe galbene, iar oaspeții, 19, un număr aproape dublu! Agenția Betano oferă un pariu special pentru această variantă: FC Botoșani va lua mai multe cartonașe, cota 1.87

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată, AICI!

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează