GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Real Sociedad - Sevilla: Au fost nu mai puțin de 12 goluri marcate în ultimele două ”directe”

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 14:24 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 14:27

Una dintre cele mai tari întâlniri ale penultimei etape din La Liga e cea dintre Sociedad și Sevilla, ocupantele locurilor 7, respectiv 4. În tur, Sevilla s-a impus cu scorul de 3-2. 

Sevilla e deja sigură de calificarea în ediția următoare a Ligii Campionilor dar, fiind la egalitate de puncte cu Atletico Madrid, are și șansa de a ocupa ultima treaptă a podiumului din campionatul spaniol, ceea ce ar însemna cea mai bună clasare din ultimii 11 ani pentru clubul andaluz. 

De partea cealaltă, Sociedad luptă încă pentru locul de Europa League pe care îl vizează, însă e la egalitate de puncte cu ocupanta acestuia, Getafe, cu care a pierdut ambele întâlniri directe ale sezonului. Moralul gazdelor e la cote înalte după victoria din ultima rundă, 2-1 pe terenul lui Villarreal, în vreme ce Sevilla, neînvinsă într-o partidă oficială din data de 9 februarie, vine după 4 victorii consecutive. 

Pentru Sociedad, disputarea fără spectatori a meciurilor de acasă a fost o problemă chiar dacă, per total, campionatul spaniol nu a acuzat în mod special această situație, așa cum a fost cazul celui din Germania. În patru etape jucate pe teren propriu, Sociedad a câștigat doar o singură dată, contra ultimei clasate, Espanyol. 

Partida de azi se anunță una spectaculoasă, date fiind mizele puse în joc. Statistica indică și ea o întâlnire disputată. Real Sociedad a primit gol în fiecare dintre ultimele 11 etape, iar ultimele 5 dintre acestea au bifat goluri în ambele porți. Sevilla a marcat în 17 dintre cele 18 deplasări ale actualei ediții, iar ultimele două întâlniri directe au bifat nu mai puțin de 12 goluri. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează, cota 1.67 la Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează