GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA NAȚIUNILOR

România - Irlanda de Nord: Plusurile și minusurile celor două loturi prevestesc o remiză

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2020 20:26 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 20:28

România - Irlanda de Nord, prima partidă oficială a noului sezon pentru echipa națională, este programată vineri, de la ora 21:45. 

Cele două formații s-au întâlnit ultima oară în campania de calificare pentru Euro 2016, iar nord-irlandezii ne-au devansat atunci în clasamentul grupei, acumulând un punct mai mult decât ”tricolorii”, care au scos un egal în deplasare (0-0) și o victorie acasă (2-0). 

Meci de X solist

În privința disputei din prima etapă a Ligii Națiunilor, fiecare echipă are plusurile și minusurile sale, iar concluzia finală nu avantajează în mod special niciuna dintre formații. Așadar, echilibrul pare cuvântul cheie al întâlnirii. 

Adversarii ar putea avea în echipa de start doar doi fotbaliști cu jocuri în picioare la echipele de club, în vreme ce ”tricolorii” stau puțin mai bine la acest capitol, deoarece întrecerea internă a programat deja două etape. 

Din punct de vedere al experienței, oaspeții sunt avantajați. Ai noștri au un total de 353 de selecții la echipa națională, iar nord-irlandezii au un total de 816. Dar pe băncile tehnice există mai mult echilibru. Ambii selecționeri sunt la meciul de debut și, atât Mirel Rădoi, cât și Ian Baraclough, au fost aduși de la ”naționalele” U21. 

În privința rezultatelor directe, meciurile recente au fost în favoarea noastră însă, per total, britanicii au trei victorii, o remiză, două înfrângeri. Golaverajul e egal, 6-6. 

Nu în ultimul rând, trebuie să ținem cont și de sterilitatea ofensivă a celor două combatante. România a marcat doar 3 goluri în ultimele 4 meciuri de acasă, în vreme ce Irlanda de Nord a înscris 3 goluri în ultimele 5 partide oficiale. 

Pont: PSFX, cota 1.58 la Fortuna

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează