GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

România U21 - Danemarca U21: Acum ori niciodată! Două PONTURI pentru meciul decisiv al naționalei de tineret

Articol de - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 12:07 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 12:28

România U21 - Danemarca U21 se joacă azi, de la 20:30, iar ”tricolorii” au nevoie de o victorie pentru a fi siguri de calificarea la Campionatul European.

Naționala lui Adrian Mutu nu mai poate câștiga grupa, danezii având un avans de șase puncte, dar un succes azi ne-ar asigura clasarea printre cele mai bune cinci echipe de pe poziția a doua. Ne putem califica și cu un egal sau chiar cu o înfrângere, dar e nevoie, în acest scenariu, ca Scoția U21 să piardă meciul cu Grecia U21.

România a reușit să repare eșecul din Ucraina, 0-1, cu o victorie de moral în fața Maltei, scor 4-1, iar acum se află în fața celui mai important test din grupa de calificare. În tur, cu Mirel Rădoi pe bancă, naționala de tineret pierdea în Danemarca, scor 1-2.

Danezii vin în România cu biletele de EURO deja asigurate. Nordicii au opt victorii și un egal în cele nouă partide disputate până acum, într-o grupă pe care au dominat-o de la un capăt la celălalt. Unicul pas greșit al Danemarcei a fost cu Ucraina, pe teren propriu, 1-1.

CE PUTEM PARIA LA ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21

Să ne amintim, ceva mai în detaliu, de meciul tur. Au fost 13 șuturi pe poartă (5 pentru danezi și 8 pentru băieții noștri), am avut trei goluri, patru cartonașe galbene și doar șase lovituri de la colțul terenului.

Vorbim despre două echipe ofensive și sunt șanse foarte bune să vedem goluri și în confruntarea din această seară. Danezii sunt deja calificați, dar nu vor veni din postura de echipă deja bătută, ceea ce înseamnă că vor conta și ei în joc.

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,67 la Fortuna

PONT: Peste 8,5 cornere - cotă 1,48 la Superbet

Citește mai multe știri despre România U21 - Danemarca U21:

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21. Batem diseară și suntem la Euro! » Probleme mari însă pentru Mutu: îi putem păcăli pe danezi și cu acest prim „11” inedit?

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează