GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Sheriff Tiraspol - Dinamo Zagreb: Reușesc moldovenii să facă un pas mare spre grupele Ligii Campionilor? Trei PONTURI tari pentru meciul de azi

Sheriff Tiraspol, la un pas de grupele Ligii Campionilor // sursă foto: uefa.com
Sheriff Tiraspol, la un pas de grupele Ligii Campionilor // sursă foto: uefa.com

Articol de - Publicat marti, 17 august 2021 13:17 / Actualizat marti, 17 august 2021 13:51

Sheriff Tiraspol - Dinamo Zagreb se joacă azi, de la 22:00, în playoff-ul de calificare în grupele Ligii Campionilor. Campioana din Republica Moldova pornește cu șansa a doua, dar Sheriff a arătat foarte bine în „dubla” cu Steaua Roșie Belgrad.

Prezent în studioul GSP LIVE, Florin Chivulete, fost arbitru, lăuda echipa din vecini, după ce primise informații din partea fiului său, Andrei Chivulete. ”Îmi spusese fiul meu ce echipă bună are Sheriff Tiraspol, că nu îi dă nicio șansă de calificare celor de la Steaua Roșie. Au adus jucători de calibru, mult peste nivelul campionatului din Moldova!”. În meciul retur cu Steaua Roșie, Sheriff Tiraspol a avut un singur jucător moldovean în teren: brazilianul naturalizat Henrique!

Înaintea duelului cu Dinamo Zagreb, Sheriff a preferat să nu joace în campionat, ultimul meci oficial fiind chiar returul cu Steaua Roșie Belgrad, câștigat cu 1-0. Dincolo, Dinamo Zagreb a scos-o pe Legia din traseul pentru Liga Campionilor, iar în campionat, în urmă cu patru zile, a câștigat la limită, pe teren propriu, cu Gorica, 1-0.

Sheriff și Dinamo Zagreb s-au întâlnit ultima dată în 2013, tot în preliminariile din Liga Campionilor. Campioana Croației mergea atunci mai departe după ce câștiga ambele partide: 1-0 în Croația și 3-0 la returul de la Tiraspol.

Trei PONTURI pentru Sheriff Tiraspol - Dinamo Zagreb:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,98 la Unibet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 2,35 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,53 la Betano
Steaua Roșie - CFR Cluj: Presiune imensă pe umerii lui Șumudică! Trei PONTURI accesibile pentru duelul de la Belgrad
PONTURI PARIURI
Steaua Roșie - CFR Cluj: Presiune imensă pe umerii lui Șumudică! Trei PONTURI accesibile pentru duelul de la Belgrad

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează