GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Steaua Roșie - CFR Cluj: Presiune imensă pe umerii lui Șumudică! Trei PONTURI accesibile pentru duelul de la Belgrad

Articol de - Publicat marti, 17 august 2021 12:59 / Actualizat marti, 17 august 2021 13:08

Steaua Roșie - CFR Cluj se joacă azi, de la 22:00, în prima manșă din playoff-ul Europa League. Confruntarea tur are loc la Belgrad, într-o atmosferă senzațională, iar Șumudică trebuie să se întoarcă din Serbia cu un rezultat pozitiv pentru a-și păstra postul la CFR.

Emoțiile cu Banja Luka și prestațiile dezamăgitoare cu elvețienii de la Young Boys i-au șubrezit postul lui Marius Șumudică la Cluj. Forma bună din campionat, acolo unde CFR are cinci victorii consecutive, procentaj de 100%, nu este suficientă pentru patronul Neluțu Varga, care ar putea renunța la Șumudică dacă tehnicianul va rata prezența în grupele UEFA Europa League.

La Belgrad, CFR Cluj va avea parte de o atmosferă sufocantă, fanii celor de la Steaua Roșie anunțându-și prezența în număr mare. Tensiunea din jurul jocului l-a făcut pe Marius Șumudică să aibă o reacție nepotrivită la conferința de presă, unde a refuzat să răspundă întrebărilor puse de ziariștii de GSP. Revenind la joc, casele de pariuri o dau favorită pentru acest duel pe Steaua Roșie, asta chiar dacă sârbii nu traversează deloc o perioadă bună.

Cea mai iubită echipă din Belgrad a fost eliminată din drumul spre grupele Ligii Campionilor de Șeriff Tiraspol, iar acum va încerca să se mulțumească și cu o calificare la un etaj mai jos, în grupele din Europa League, același obiectiv pe care îl are și CFR Cluj.

Trei PONTURI pentru Steaua Roșie - CFR Cluj:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează