GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Spania - Portugalia: Ibericii se duelează între ei înainte de EURO 2020! Trei PONTURI pentru meciul de la Madrid

Articol de - Publicat vineri, 04 iunie 2021 13:49 / Actualizat vineri, 04 iunie 2021 13:49

Spania - Portugalia se joacă azi, de la 20:30, în cea mai tare partidă amicală a zilei. Confruntarea de la Madrid va fi ultimul test pentru cele două naționale înainte de startul Campionatului European.

După ce naționalele de tineret s-au întâlnit la Campionatul European U21, acolo unde câștig de cauză au avut portughezii, Spania și Portugalia se duelează din nou, de această dată într-o partidă amicală, la nivel de seniori.

Portugalia și Spania au disputat un amical și anul trecut, încheiat la egalitate, scor 0-0. A fost practic a treia confruntare consecutivă dintre cele două naționale terminată la egalitate în timp regulamentar.

Trei PONTURI pentru Spania - Portugalia:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bando.
bando.  •  04 Iunie 2021, 22:54

K

Vezi toate comentariile (1)
Comentează