GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Tottenham - Brighton: Mourinho nu mai vrea pași greșiți în Premier League! Miza pe Kane și Son în meciul de azi

Articol de - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 13:55 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 14:08

Tottenham - Brighton se joacă azi, de la 21:15, într-o partidă din etapa cu numărul 7 din Premier League! Spurs vrea să revină pe locurile de Champions League și pentru asta are nevoie de un succes în această seară.

Tottenham e neînvinsă în ultimele cinci partide din Premier League, dar elevii lui Mourinho vin după o înfrângere la mijlocul acestei săptămâni. Londonezii au pierdut, surprinzător, cu Antwerp, 0-1, în grupele din Europa League.

De cealaltă parte, Brighton are un început de sezon foarte slab. ”Pescărușii” sunt pe poziția a 16-a, cu doar 5 puncte strânse în primele șase runde. Totuși, Brighton pare că a mai reglat ceva din probleme și e neînvinsă în ultimele două runde, unde a obținut egaluri cu Palace și West Brom, ambele 1-1.

TOTTENHAM - BRIGHTON | DUELURI DIRECTE

În sezonul trecut, Tottenham și Brighton și-au împărțit victoriile, iar fiecare echipă și-a câștigat meciurile de pe teren propriu. A fost 2-1 pentru Spurs, în timp ce Brighton s-a impus cu 3-0 la ea acasă.

Vestea bună pentru fanii lui Tottenham e că Brighton n-a câștigat niciodată pe terenul lui Spurs, iar șansele s-o facă acum sunt destul de mici. Mourinho îi va arunca în luptă pe Harry Kane și Son, oamenii decisivi ai londonezilor, menajați în partida cu Antwerp, din Europa League.

PONT: Victorie Tottenham și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,95 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Man. United - Arsenal: Teatrul Viselor rele pentru ”tunari”! Trei pariuri ideale pentru derby-ul de azi din Premier League

Man. United - Arsenal: Câștigă ”diavolii” derby-ul cu ”tunarii”? Cotă mărită la 60 pentru victoria lui United

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează