GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Tottenham - Manchester United: Derby-ul antrenorilor amenințați cu demiterea! Trei PONTURI pentru un duel echilibrat în Premier League

Articol de - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 16:39 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 16:52

Tottenham și Manchester United se întâlnesc azi, de la 19:30, într-una dintre cele mai așteptate partide din cadrul rundei a 10-a din Premier League! Nuno Espirito Santo și Ole Gunnar Solskjaer își pot pierde funcția dacă nu câștigă în această seară.

Tottenham și United sunt vecine de clasament, dar au deja cifre alarmante în ceea ce privește înfrângerile din acest sezon. Londonezii au pierdut deja de patru ori, în timp ce United are și ea trei insuccese în primele 9 runde.

În acest moment, după succesul lui Arsenal pe terenul lui Leicester, Tottenham și United au coborât și mai jos în ierarhia din Premier League. Spurs e pe 7, în timp ce Manchester United se află pe locul 8.

3 înfrângeriau Tottenham și United în ultimele cinci meciuri disputate în Premier League

Cum Manchester United n-a mai câștigat de patru etape în campionat și a bifat și eșecul usturător cu Liverpool, scor 0-5, presa din Marea Britanie anunță că Solskjaer ar putea fi demis dacă va pierde în fața lui Tottenham. Cristiano Ronaldo a rămas printre puținele nume grele din vestiarul lui United care îl mai susține pe Solskjaer în acest moment.

Trei PONTURI pentru Tottenham - Manchester United:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează