GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Trei meciuri spectaculoase pentru biletul tău de azi! Unde se dau goluri multe și ce cote poți să prinzi pe meciurile din Europa League

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 17:37 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 17:37

Dacă e joi, atunci e zi de Europa League, iar pariorii au multe partide dintre care să-și aleagă biletul potrivit. Am ales pentru voi trei meciuri spectaculoase unde sunt șanse bune să vedem cel puțin trei reușite.

Așa cum ne-am obișnuit deja, Europa League are două serii de meciuri, de la 19:55 și de la 22:00, iar dacă nu reușești să fii inspirat cu primele jocuri, atunci ți-am pregătit trei partide de seară unde putem juca ”peste 2,5 goluri”. Echipa lui Gattuso are nevoie de victorie pentru a nu-și periclita șansele de calificare, dar și pentru a se revanșa în fața fanilor după eșecul din derby-ul cu AC Milan.

NAPOLI - RIJEKA | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,40

Cum poate să cinstească mai bine Napoli memoria lui Maradona dacă nu printr-o prestație solidă și spectaculoasă în fața croaților de la Rijeka?! În tur, italienii s-au impus cu 2-1 și sunt șanse foarte mari să vedem minimum trei reușite și în confruntarea de pe arena care îi va purta numele lui Diego Armando Maradona.

RANGERS - BENFICA | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,68

După 3-3 în tur, Rangers și Benfica promit un nou meci spectaculos, de această dată pe ”Ibrox”. Aflate în fruntea clasamentului din Grupa D, cu câte șapte puncte fiecare, cele două echipe vor stabili în această seară, cel mai probabil, care va fi câștigătoarea grupei. Lech și Standard Liege par ieșite din calcule, deși dacă polonezii vor câștiga azi în Belgia vor ajunge la șase puncte și ar putea pune presiune înaintea ultimelor două etape. Rangers și Benfica au nevoie de trei puncte pentru a fi liniștite până la final.

LEVERKUSEN - BEER SHEVA | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,36

Într-adevăr, cota pentru cel puțin trei goluri la meciul dintre Bayer Leverkusen și Hapoel Beer Sheva este una destul de mică, o găsim între 1,30 și 1,36, dar dacă aveți nevoie de o cotă bună pentru un bilet, atunci merge jucată. În tur am văzut șase goluri, o victorie cu 4-2 pentru Leverkusen, așa că n-ar fi exclus să asistăm și în această seară la un festival de goluri. Leverkusen și Slavia conduc grupa, cu câte șase puncte, dar Nice și Beer Sheva au câte trei puncte și pot intra oricând în hora calificării, așa că meciurile au în continuare miză.

Vezi și alte PONTURI de azi:

ȚSKA Sofia - Young Boys: O ajută bulgarii pe CFR sau se desprind elvețienii? Pariu COMBO pentru meciul de azi

Rapid - CSM Reșița: Giuleștenii au redescoperit „farmecul vieții”! Ce pariu putem încerca la meciul zilei din Liga a 2-a

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează