GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

U Cluj - Pandurii Tg. Jiu: Duel dezechilibrat în Liga a 2-a! Clujenii, condamnați să câștige cu ultima clasată

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 10:30 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 13:01

U Cluj - Pandurii Târgu Jiu se joacă azi, de la 18:00, în a șasea etapă din Liga a 2-a. ”Șepcile roșii” sunt doar cu gândul la victorie în fața unei echipe care a pierdut toate meciurile în acest start de sezon.

Universitatea Cluj n-a început deloc grozav noua stagiune, dar n-ar trebui să aibă mari probleme, acasă, cu Pandurii, formație care se află pe ultima poziție în liga secundă. Gorjenii au patru înfrângeri consecutive, au primit 13 goluri și au punctat doar de două ori.

Nici ”Șepcile roșii” nu se pot lăuda cu prestații foarte bune, ”U” fiind pe locul 10, cu doar 7 puncte strânse în 5 meciuri. Clujenii vin după o remiză albă cu Metaloglobus și vor să recupereze toate punctele cu Pandurii. Duelurile cu formația din Târgu Jiu le-au priit clujenilor, care au câștigat de fiecare dată. În sezonul trecut, U Cluj a câștigat acasă, scor 2-0, și a luat toate punctele și din deplasare, scor 1-0.

Pariuri UTA - Clinceni: Pariu pe ”șansă dublă” pentru meciul care închide etapa în Liga I

Va fi cel de-al treilea meci al ”Studenților” cu Costel Enache pe bancă. Tehnicianul a debutat cu un succes pe banca lui ”U” în meciul cu Unirea Slobozia, dar a fost total nemulțumit de prestația echipei în egalul cu Metaloglobus.

U Cluj este favorită clară la casele de pariuri, iar cota pentru un succes al ”șepcilor roșii” este de doar 1,20. Totuși, avem un pariu interesant și pentru cei care vor să adauge pe biletele lor o cotă ceva mai mare.

PONT: 1 pauză / 1 final - cotă 1,68 la Superbet

Citește și alte știri despre Liga a 2-a:

Dan Alexa se revoltă: „Este o rușine!”. Ce le cere autorităţilor locale din Timişoara

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează