GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

UTA - Clinceni: Pariu pe ”șansă dublă” pentru meciul care închide etapa a 6-a din Liga I

sursă foto: uta-arad.ro
sursă foto: uta-arad.ro

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 12:30 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 13:03

UTA și Academica Clinceni joacă azi, de la 21:00, în ultima partidă a etapei a 6-a din Liga I. Cele două formații nu s-au întâlnit niciodată pe prima scenă a fotbalului românesc.

UTA - Clinceni este mai degrabă un clasic al ligii a 2-a. Arădenii și ilfovenii s-au întâlnit de șase ori în eșalonul secund și și-au împărțit victoriile. Trei succese pentru UTA și alte trei victorii pentru Academica, într-un duel direct care n-a simțit niciodată gustul egalului. Acum, la Arad, se vor duela pentru întâia oară în Liga I.

UTA și Clinceni au aceeași linie de clasament, după primele cinci partide: o victorie, trei egaluri și o înfrângere. Arădenii au câștigat în fața lui Dinamo, chiar în Ștefan cel Mare, scor 0-1, în timp ce unica victorie pentru Academica a venit în partida cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0.

Atât UTA cât și Academica au marcat de cinci ori în acest start de sezon, așadar o medie de un gol pe meci, dar se diferențiază puțin la capitolul goluri încasate. Trupa lui Laszlo Balint a primit cinci goluri, în timp ce băieții lui Ilie Poenaru au scos balonul din poartă de patru ori.

UTA n-a reușit să spargă gheața și să câștige primul meci de pe teren propriu. A fost egal cu Voluntari, 0-0, și înfrângere dramatică în meciul cu Poli Iași, scor 2-3. De cealaltă parte, Clinceniul n-a pierdut în deplasare în acest sezon. Academica a obținut două egaluri în meciurile de la Hermannstadt, 2-2, și Botoșani, 0-0.

PONT: 1X - cotă 1,40 la Fortuna

Citește și alte PONTURI de azi:

U Cluj - Pandurii Tg. Jiu: Clujenii, condamnați să câștige cu ultima clasată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează