GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Ultimul asalt! Duminică se joacă Argentina - Franța, marea finală a Campionatului Mondial! Trei PONTURI tari pentru cel mai aștepat meci din lume

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 22:01 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 22:23

Argentina - Franța, marea finală a Campionatului Mondial din Qatar, se joacă duminică, de la ora 17:00. Scaloni vs. Deschamps, ”pumele” vs. ”cocoșii”, Messi vs. Mbappe! Fie că avem câștigătoarea după 90 sau 120 de minute, fie că avem nevoie de penalty-uri, la Lusail vom vedea fotbal de cel mai înalt nivel!

Argentina a ajuns aici după ce le-a lăsat pe drum pe Australia, Olanda și Croația, în timp ce Franța a trecut în fazele eliminatorii de Polonia, Anglia și Maroc.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în meci direct la Campionatul Mondial din 2018, atunci când Franța câștiga cu 4-3 duelul și mergea în sferturi. Pentru că vorbim despre o miză uriașă, ne așteptăm la multă precauție, iar finala aceasta ar putea avea nevoie de prelungiri sau chiar penalty-uri pentru a fi decisă.

Karim Benzema, fără minut la acest Mondial, și Luca Hernandez, accidentat în partida de debut cu Australia, sunt absențele clare ale Franței, în timp ce Deschamps e încă în emoții și pentru Theo Hernandez și Tchouameni, ambii cu probleme medicale după semifinala cu Maroc.

Di Maria e refăcut complet și poate fi utilizat, în timp ce Papu Gomez va afla abia în ziua meciului dacă primește OK-ul stafului medical. Leo Messi, cel care nu s-a pregătit cu echipa după semifinala cu Croația, nu are probleme majore și prezența lui pe teren este una sigură.

Trei COTE de Super Mondial:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează