GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Un nou meci controversat între FCSB și Academica Clinceni? Casele de pariuri au scăzut abrupt cotele cu cinci zile înainte de joc

Articol de - Publicat miercuri, 05 mai 2021 15:32 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 15:32

FCSB are meci cu FC Botoșani, dar casele de pariuri reglează cotele pentru confruntarea roș-albaștrilor cu Academica Clinceni. Cu cinci zile înainte de meci, mai multe agenții au ales să scadă destul de mult cotele pentru unele pariuri.

Partidele dintre FCSB și Academica Clinceni au fost mereu în centrul atenției în urma prieteniei dintre familia Becali și gruparea ilfoveană. În meciul tur din playoff, FCSB a învins-o fără emoții pe Clinceni, scor 2-0, iar acum unele case de pariuri își iau măsuri de precauție și au coborât cotele pentru mai multe opțiuni de pariere.

AU PICAT COTELE PENTRU UN PARIU CARE N-A IEȘIT NICIODATĂ

Fie că se pariază deja pe aceast pariu, fie ca o măsură de precauție sau ca o reglare a ofertei, câteva case importante de pariuri au scăzut cotele pentru o victorie la scor a celor de la FCSB. Astfel, pusă inițial la 10,47, cota pentru o victoria la patru goluri diferență a celor de la FCSB a picat până la 6,89. O scădere cu 34% pentru un rezultat care nu s-a înregistrat niciodată: FCSB a câștigat cu 3-0 în fața Clinceniului, la cea mai mare diferență de scor în meciurile directe!

Și pariul de „handicap asiatic 2,25 goluri” a suferit modificări pe victoria FCSB-ului: de la 4,35, cât era cota inițială, acum cota pentru 1 solist în acest scenariu a ajuns la 3,07, o scădere de aproape 29%.

3,45este cota acum la unele agenții pentru o victorie a celor de la FCSB la trei goluri diferență în meciul cu Academica Clinceni (în scădere cu 28%)

O singură dată a bătut-o FCSB pe Academica Clinceni la o diferență de trei goluri! Se întâmpla în 2019, la prima confruntare directă din istorie. FCSB se impunea cu 3-0, goluri semnate de Tănase, Coman și Moruțan.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
gopo1.
gopo1.  •  06 Mai 2021, 22:06

Inainte sa vedeti aranjamentele fcsb-ului cu acaemica ar trebui sa scrieti ca cfr castiga cand vrea si cum vrea ca astia, academica a batut fcsb domnilor

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  05 Mai 2021, 21:17

Mai tovarasu botoghina... orice casa de pariuri care se respecta ar fixa aceleasi cote asa ca nu te mai da cu controversele si conspiratiile... Sau ai gasit si tu un ciolanel de rontatit si pac ai facut un *** de articol...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează