GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

17 titluri, 55 podiumuri, un derby. Monaco – Marseille, SuperMeciul zilei!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 12:05 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 12:06

Meciul săptămânii de fotbal franceze se joacă... în afara Franței. La Monaco e derby-ul mediteranean între AS și Olympique Marseille, două dintre cele mai mari cluburi din istoria Ligue 1. Monaco e în vârf de formă, OM e în cădere liberă. Rămâne validă zicala „derby-urile nu țin cont de formă” și pentru partida de sâmbătă seara? Aflăm de la 22:00, pe Superbet, unde SuperMeciul francez ne așteaptă cu live stream și pariuri speciale!

Cotele Superbet pentru Monaco - Marseille: 1.85 – 3.80 – 4.20

Cotele țin cont de formă, abia apoi de derby. Monaco traversează o perioadă mult mai bună decât OM, fiind prima dată în acest sezon când monegascii nu au nicio înfrângere în 5 etape consecutive de Ligue 1. Parcursul aproape impecabil din ultima lună (4 victorii, 1 egal) a readus-o pe Monaco la 4 puncte de ultima treaptă a podiumului, ocupată acum de Lyon. 

Marseille are, în schimb, o iarnă de coșmar. După un start de sezon excelent, formația vizitatoare are acum doar un succes în ultimele 8 partide, rezultate care au trimis-o până pe locul 6, în afara cupelor europene.

Doar 3 puncte luate de Monaco cu primele 7 clasate

Din păcate pentru Monaco, titlul se câștigă și cu echipele mari. Rezultatele foarte bune contra formațiilor mai slab clasate sunt umbrite de palmaresul contra celor de sus. Cu excepția victoriei cu PSG, 3-2, Monaco a pierdut toate meciurile jucate cu echipele din top 7! 5 dintre cele 6 înfrângeri ale formației din Principat au fost suferite în fața rivalelor de clasament, între acestea fiind și partida tur cu Marseille, pierdută cu 2-1.

Istoria e de partea lor. Prezentul aparține Parisului

Monaco și Marseille sunt două dintre cele mai titrate echipe ale fotbalului francez. Monaco are 8 titluri în palmares, ultimul în 2016-17, cu o echipă din care făceau parte Mbappe, Bernardo Silva sau Falcao. În 2004 ajungea și în finala Ligii Campionilor – performanță reușită de PSG abia în 2020. 

Marseille are steaua celor 10 campionate câștigate pe siglă, dar primul dintre ele a fost cucerit înainte ca Franța să aibă o ligă profesionistă. În 1993 a adus și singurul trofeu al Ligii Campionilor în Franța, învingând cu 1-0 în finală marele Milan al lui Baresi și Van Basten.

PSG e, din nou, pe primul loc în Ligue 1 și este marea favorită la un nou titlu. Ar fi al zecelea în istoria clubului, cel care aduce și steluța aurie aflată acum în Franța doar deasupra siglelor lui Marseille și Saint-Etienne. 

Vezi ce pariază românii pe Ligue 1 în SuperSocial!

Intră în SuperSocial, singura rețea socială a pariorilor români, și fii alături de Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu și Bogdan Stelea! SuperFotbaliștii Generației de Aur intră zilnic și fac publice biletele jucate de ei pe Superbet. Descarcă și tu aplicația Superbet, deschide cont și arată-le și tu prietenilor ce pariezi sau urmărește pariurile lor, ale marilor fotbaliști sau ale celor mai buni jurnaliști din țară!

Bonusul de Bun Venit te așteaptă, dar și pariul șansă în agenții!

Dacă ești utilizator nou Superbet, pe site sau în aplicația de mobil, te bucuri de un Bonus de Bun Venit Sport de până la 500 lei acordat la primele 3 depuneri! Dacă preferi agențiile stradale iar acestea sunt deschise în orașul tău, trece-le pragul cu încredere și bucură-te de Pariul Șansă! Reintrodus la cererea pariorilor, acesta a ajutat zeci de mii de jucători, plătind peste 4 milioane de bilete!

Antrenorii români au Europa la picioare! Află cine sunt aceștia!

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

200.000 lei premii în concursul SuperProno! Începând cu Liverpool-Man United, premiile se dublează! Plasează gratuit pronosticurile tale!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează