GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

A treia victorie la rând? Vezi SuperSeriile care au dus la calificările tricolorilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 16:11 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 16:15

Macedonia de Nord - România se joacă miercuri, de la ora 21:45, live pe Superbet, în ceea ce va fi un meci capital pentru șansele de calificare ale tricolorilor la Mondialul din Qatar 2022. Un succes la Skopje ne-ar distanța la patru puncte de naționala ex-iugoslavă și ar întregi o serie neatinsă din 2014: trei victorii consecutive în meciurile oficiale!

Ultima SuperSerie de victorii ne-a adus calificarea!

2-0 în Islanda și 2-0 pe teren propriu cu Liechtenstein au fost scorurile care au redat microbiștilor români speranța că Mirel Rădoi va conduce echipa spre Mondialul de anul viitor, iar cele șase puncte acumulate au readus România în lupta pentru obținerea locului al doilea. Dar totul trebuie completat cu trei puncte la Skopje, pentru că preliminariile au ajuns deja în etapa a șasea și nimeni nu mai are loc de greșeli! 

Ca de obicei, un lucru înțelept e să apelăm la istorie, mai ales la cea recentă. Iar o incursiune în 2014 ne spune că ultima oară când am reușit trei victorii consecutive în meciuri oficiale (1-0 cu Feroe, 2-0 cu Irlanda de Nord și 2-0 în Finlanda) am obținut și biletele pentru Europeanul 2016!

A treia victorie la rând? Vezi SuperSeriile care au dus la calificările tricolorilor

2007, anul de referință al României

La precedenta campanie terminată cu bine, pentru Europeanul din 2008, șirul echipei antrenate atunci de Victor Pițurcă a fost unul impresionant și a rămas, până acum, cel mai de succes din secolul 21 pentru fotbalul românesc. Ceea ce a început cu un 3-1 de control pe teren propriu cu Luxemburg a continuat cu dubla victorie în fața Sloveniei (2-1 și 2-0) și succesul cu Belarus (3-1, în deplasare). Iar punctul culminant a fost marele succes contra Olandei, 1-0 la Constanța, adus de golul lui Dorin Goian, dublat de cele trei puncte obținute în Luxemburg (0-2). Au fost 18 puncte din 18 obținute de echipa condusă de pe margine de Victor Pițurcă și din teren de Adrian Mutu, iar răsplata a venit imediat: calificare la European și participarea în "Grupa Morții", alături de Franța, Olanda și Italia.

Fără Ianis, dar cu entuziasm

Revenind în prezent, Mirel Rădoi va aborda meciul cu Macedonia de Nord cu un lot format din doar 20 de jucători și nu se va putea baza pe Ianis Hagi, cel care avea șanse mari să înceapă ca titular partida de la Skopje. Fără Alibec, accidentat încă din repriza a doua a meciului cu Islanda, tânărul selecționer va fi nevoit să improvizeze în atac și să se bazeze pe entuziasmul unor jucători tineri, de reală valoare, care au demonstrat că pot transfera și sub tricolor momentele bune pe care le traversează la echipa de club. Iar "gurile de foc" vor fi Dennis Man (cotă 4 pe Superbet pentru a marca un gol) și Deian Sorescu (cotă 4.60).

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor!

Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Zverev și Medvedev stau între Djokovic și istorie! Vezi ce propune săptămâna a doua de la US Open

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

SuperJackpotul de inimă neagră în valoare de 4,5 Milioane de lei a fost lovit în weekend la Superbet

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează